Μέλι έσταζε το στόμα της Κάμαλα Χάρις για τον Τζο Μπάιντεν στην πρώτη της ομιλία ως υποψήφια Πρόεδρος των ΗΠΑ

Πίσω από τον Ντόναλντ Τραμπ τη «δείχνουν» όλες οι δημοσκοπήσεις

Must Read

Η 59χρονη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις εμφανίστηκε στον Λευκό Οίκο πρώτη φορά μετά την απόσυρση του Τζο Μπάιντεν από την εκλογική μάχη και την δική της συμμετοχή ως υποψήφιας Προέδρου των ΗΠΑ.

Η Κάμαλα πήρε μέρος σε εκδήλωση για τις πρωταθλήτριες ομάδες του NCAA και στην ομιλία της έπλεξε το εγκώμιο του Τζο Μπάιντεν, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη και την εκτίμησή της στο πρόσωπό του. Να σημειωθεί ότι ο Μπάιντεν δεν ήταν παρών στην ομιλία, καθώς έχει κολλήσει κορωνοϊό.

Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ έκανε λόγο για «μοναδικής αξίας η κληρονομιά που αφήνει στη σύγχρονη ιστορία ο Μπάιντεν. Τα επιτεύγματα του Μπάιντεν μέσα στα τελευταία τρία χρόνια είναι σπουδαία για τη σύγχρονη ιστορία. Σε μία θητεία, έχει ήδη ξεπεράσει του περισσότερους προέδρους που υπηρέτησαν δύο θητείες».

Μίλησε για τη γνωριμία της με τον Τζο Μπάιντεν λέγοντας: «Γνώρισα για πρώτη φορά τον πρόεδρο μέσω του γιου του Μπό, με τον οποίο δουλέψαμε μαζί ως γενικοί εισαγγελείς στις πολιτείες μας. Ο Μπο μού έλεγε συχνά ιστορίες για τον πατέρα του. Μου έλεγε για το ήθος και την αξία του. Τα χαρακτηριστικά που ο Μπο εκτιμούσε στον πατέρα του είναι αυτά που βλέπω στον πρόεδρό μας. Η ειλικρίνεια, η ακεραιότητα, η δέσμευση στην πίστη και την οικογένειά του, η μεγάλη του καρδιά και η αγάπη του, η βαθιά του αγάπη για τη χώρα μας. Είμαι αυτή που βλέπω καθημερινά ότι ο Μπάιντεν μάχεται για τον αμερικανικό λαό και είμαι βαθιά, βαθιά ευγνώμων για όσα έχει προσφέρει στο έθνος μας».

Στην ομιλία της πάντως απέφυγε να κάνει την οποιαδήποτε αναφορά στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις

Αν και το κλίμα στο εσωτερικό των Δημοκρατικών δείχνει να φτιάχνει, μετά την παραίτηση Μπάιντεν, και να αναπτερώνεται το ηθικό τους, οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως είναι πολύ δύσκολος ο δρόμος προς την Προεδρία για την Κάμαλα Χάρις.

Η Washington Post δημοσίευσε τα αποτελέσματα των πρόσφατων έντεκα δημοσκοπήσεων που διεξήχθησαν μετά το debate του Τζο Μπάιντεν με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Σε αυτές η Κάμαλα Χάρις φαίνεται να προηγείται του Τραμπ μόνο σε δύο, με την αμερικανική εφημερίδα να σημειώνει ότι προς το παρόν οι επιδόσεις της Αντιπροέδρου των ΗΠΑ είναι παρόμοιες με του Τζο Μπάιντεν, με τον μέσο όρο των δημοσκοπήσεων να δίνουν προβάδισμα 1,5 μονάδας στον Τραμπ.

Στο πλευρό της Κάμαλα η Νάνσι Πελόζι

Πάντως την απόλυτη στήριξή της στην Κάμαλα Χάρις έσπευσε να εκφράσει η Νάνσι Πελόζι.

Με ανάρτησή της δήλωσε: «Με πολύ μεγάλη υπερηφάνεια και απεριόριστο ενθουσιασμό για το μέλλον της χώρας μας υποστηρίζω την υποψηφιότητα της αντιπροέδρου Κάμαλα Χάρις για την προεδρία των ΗΠΑ. Η ενθουσιώδης υποστήριξή μου για την Κάμαλα Χάρις είναι επίσημη, προσωπική και πολιτική. Όσον αφορά την πολιτική, μην κάνετε λάθος: Η Κάμαλα Χάρις ως γυναίκα στην πολιτική είναι εξαιρετικά οξυδερκής και έχω πλήρη εμπιστοσύνη ότι θα μας οδηγήσει στη νίκη τον Νοέμβριο».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This