Είναι… φίλοι μας οι Γερμανοί: Μας στέλνουν πίσω παράνομους μετανάστες!

Να τα αποτελέσματα του νέου Συμφώνου Μετανάστευσης της ΕΕ που ψήφισε πανηγυρικά η ΝΔ

Must Read

Και εκεί που υποτίθεται ότι η κυβέρνηση έλυσε το μεταναστευτικό, έρχεται το νέο Σύμφωνο Μετανάστευσης και Ασύλου, που ψηφίστηκε πρόσφατα στο ευρωκοινοβούλιο, να μας επιστρέψει παράνομους μετανάστες!

Την αρχή κάνει η Γερμανία που δεν απελαύνει μόνο όσους έχουν δακτυλοσκοπηθεί και αιτηθεί άσυλο βάσει του κανονισμού του Δουβλίνου, αλλά και όσους έλαβαν άσυλο στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρεται για τις 24 Ιουλίου 2024 προγραμματίζεται νέα απέλαση τσάρτερ με βάση το Δουβλίνο, στην Ελλάδα. Η αναχώρηση θα γίνει στις 11:00 από το αεροδρόμιο του Βερολίνου του Βρανδεμβούργου, ενώ η άφιξη προβλέπεται να γίνει στην Αθήνα στις 14:34!

Υπενθυμίζουμε πως στη συνάντηση ΜητσοτάκηΣολτς ο Έλληνας πρωθυπουργός απαντώντας στην ερώτηση για «δεκάδες χιλιάδες άτομα που έχουν καταγραφεί στην Ελλάδα, τους έχει χορηγηθεί άσυλο, αλλά παραμένουν στη Γερμανία», είπε πως: «Θέλω να είμαι απολύτως σαφής: όταν χορηγούμε άσυλο σε κάποιον στην Ελλάδα, η πρόθεσή μας είναι αυτός να μείνει στην Ελλάδα. Εξάλλου, έχουμε μεγάλες ανάγκες ως προς το εργατικό δυναμικό της πατρίδας μας και θα θέλαμε οι άνθρωποι αυτοί να επιλέξουν να κάνουν την Ελλάδα τον μόνιμο τόπο παραμονής τους».

Η δήλωση αυτή ικανοποίησε τον καγκελάριο, όπως και η ρήση του Πρωθυπουργού στα ελληνικά και γερμανικά ότι «ο φίλος στην ανάγκη φαίνεται»!

Δηλαδή για να ευχαριστήσει την γερμανική κυβέρνηση θα πάρουμε πίσω μετανάστες… Κατά τα άλλα το νέο Σύμφωνο Μετανάστευσης κάνει λόγο για «υποχρεωτική αλληλεγγύη» μεταξύ των κρατών μελών της ΕΕ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Να τακτοποιήσουν φθηνά την ελληνική Ριβιέρα, τρομαρα μας. εισάγοντας αλλοδαπους φουκαράδες και μόλις τελειώσει θα αρχίσουν τα όργανα τύπου Χ Α και ξανά μάνα το μεταναστευτικο πρόβλημα….όλα για τη μπιζνα..

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This