Παραιτήθηκε η επικεφαλής των Μυστικών Υπηρεσιών μετά την απόπειρα δολοφονίας κατά του Τράμπ – «Αποτύχαμε»

Must Read

Ανέλαβε την ευθύνη για το φιάσκο που παραλίγο να στοιχήσει τη ζωή στον Ντόναλντ Τραμπ, η διευθύντρια των Μυστικών Υπηρεσιών των ΗΠΑ, η οποία ανακοίνωσε την παραίτησή της.

Η Κίμπερλι Τσίτλ η οποία δέχτηκε σφοδρά πυρά για τις παραλείψεις που οδήγησαν στην απόπειρα δολοφονίας του πρώην προέδρου των ΗΠΑ από ελεύθερο σκοπευτή, παραιτήθηκε από τη θέση της.

Η Κίμπερλι Τσίτλε, διευθύντρια αυτής της ελίτ υπηρεσίας που είναι υπεύθυνη για την προστασία των προσωπικοτήτων υψηλού κύρους στις ΗΠΑ, είχε αναγνωρίσει την αποτυχία της Υπηρεσίας στην αποστολή της να προστατεύσει τον Τραμπ.

«Αποτύχαμε», παραδέχθηκε χθες η Τσίτλε ενώπιον μιας επιτροπής της Βουλής των Αντιπροσώπων, σύμφωνα με το ΑΠΕ. «Ως διευθύντρια της Μυστικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για οποιοδήποτε κενό ασφαλείας» δήλωσε η Τσίτλ και παραδέχτηκε: «Η απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ τη 13η Ιουλίου αποτελεί τη σημαντικότερη επιχειρησιακή αποτυχία στους κόλπους της Secret Service εδώ και δεκαετίες».

Από πλευράς του ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Μάικ Τζόνσον μίλησε για «καθυστερημένη» παραίτηση της διευθύντριας της υπηρεσίας που έχει μεγάλη ευθύνη για την προστασία των αξιωματούχων. Ο ίδιος τόνισε ότι πρέπει να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη των Αμερικανών.

Σημειώνεται ότι η παραίτησή της έρχεται στον απόηχο  των ερευνών για τους χειρισμούς της υπηρεσίας σε ό,τι αφορά την προστασία του Τραμπ και το γεγονός ότι ένας ελεύθερος σκοπευτής 20 ετών κατάφερε να φτάσει κοντά στο σημείο της συγκέντρωσης και να πυροβολήσει τον πρώην πρόεδρο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ανέλαβε την ευθύνη γιατί απέτυχαν να τον σκοτώσουν. Αν τα είχαν καταφέρει θα τα μπάλωναν και θα κράταγε τη θεσούλα της γιατί θα είχαν σκοτώσει το νούμερο ένα αντίπαλο του βαθέος κράτους. Επειδή είναι… αμερικανάκια οι δημοκρατικοί ψηφοφόροι και τους ταιζουν σανό ότι ο ανοικός Μπάιντεν ήταν προεδράρα, έτσι έχουν πάθει και μαζική τύφλωση και δεν βλέπουν ότι οι ίδιες οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ ,όργανα του βαθέος κράτους, επέτρεψαν,για να μην πούμε οργάνωσαν, την απόπειρα δολοφονίας.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This