Εργατικό δυστύχημα στο Μεξικό – 5 νεκροί από έκρηξη στο εργοστάσιο τεκίλας Jose Cuervo

Η έκρηξη σημειώθηκε σε δεξαμενή 500.000 λίτρων

Must Read

Τουλάχιστον πέντε εργάτες σκοτώθηκαν και άλλοι δύο τραυματίστηκαν, από την έκρηξη και την φωτιά που ακολούθησε σε εργοστάσιο της τεκίλας Jose Cuervo στην πόλη Χαλίσκο στο Μεξικό την Τρίτη (23/07). Εξαιτίας των εκρήξεων οι αρχές αναγκάστηκαν να εκκενώσουν περιοχές.

 

Σύμφωνα με το Reuters, ο Βίκτορ Ούγκο Ρόλνταν, επικεφαλής των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης και της πυροσβεστικής στην πολιτεία Χαλίσκο, δήλωσε ότι η έκρηξη σημειώθηκε σε δεξαμενή 500.000 λίτρων στο εργοστάσιο και η φωτιά που προέκυψε κατασβέστηκε από το προσωπικό του.

 

Η έκρηξη οδήγησε στην διάλυση δύο εμπορευματοκιβωτίων τεκίλας στο εργοστάσιο. Τα αίτια της έκρηξης ερευνώνται ακόμη, είπε. Το καθένα από αυτά περιείχε σχεδόν 60.000 γαλόνια αλκοόλ (περισσότερα από 22.000 λίτρα).

Εκπρόσωποι της Jose Cuervo δεν απάντησαν αμέσως σε μηνύματα το βράδυ της Τρίτης. Μια γυναίκα που απάντησε στο τηλέφωνο της πυροσβεστικής υπηρεσίας της Τεκίλα δήλωσε ότι δεν ήταν εξουσιοδοτημένη να σχολιάσει, σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα The New York Times.

Διαβάστε ακόμα:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ @TelediarioGDL

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This