Σάλος στους Ολυμπιακούς Αγώνες: Αποσύρθηκε η Ντιζαρντέν – Παλαιότερο βίντεο την δείχνει να μαστιγώνει το άλογό της!

Αναστάτωση στην αθλητική κοινότητα

Must Read

«Βόμβα» μεγατόνων ενόψει Ολυμπαικών Αγώνων! Η Σάρλοτ Ντιζαρντέν ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τα αγωνίσματα ιππασίας στο Παρίσι, λόγω έρευνας που διεξάγει η διεθνής ομοσπονδία του αθλήματος (FEI)… Όπως προέκυψε, η αθλήτρια είχε προβεί σε κακοποιητική συμπεριφορά κατά του αλόγου της, με μαστίγωμα. Και αυτά φυσικά τα περιστατικά εκτός από κατακριτέα, επιφέρουν ποινές.

Η 39χρονη διάσημη ιππέας, η οποία είναι μια από τις πιο επιτυχημένες αθλήτριες της Βρετανίας σε Ολυμπιακούς Αγώνες, δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά αποκάλυψε ότι η FEI εξετάζει ένα παλιό βίντεο, στο οποίο η ίδια παραδέχεται ότι έκανε «λάθος κρίσης» και ζητάει συγγνώμη. «Ένα βίντεο ήρθε στην επιφάνεια από πριν τέσσερα χρόνια, το οποίο με δείχνει να κάνω ένα λάθος κρίσης στην διάρκεια μιας προπονητικής συνεδρίας» αναφέρει σε δήλωσή της η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Λονδίνου στο ατομικό και το ομαδικό της ιππικής δεξιοτεχνίας και συνεχίζει: «Όπως είναι κατανοητό, η Διεθνής Ομοσπονδία Ιππασίας (FEI) διεξάγει έρευνα κι εγώ έχω πάρει την απόφαση να αποσυρθώ από κάθε διοργάνωση -συμπεριλαμβανομένων των Ολυμπιακών στο Παρίσι- όσο αυτή η διαδικασία λαμβάνει χώρα.

Αυτό που συνέβη ήταν εντελώς εκτός χαρακτήρα και δεν αντικατοπτρίζει τον τρόπο με τον οποίο εκπαιδεύω τα άλογά μου ή προπονώ τους μαθητές μου, ωστόσο δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Ντρέπομαι βαθιά και θα έπρεπε να είχα δώσει ένα καλύτερο παράδειγμα εκείνη την στιγμή».

Η Ντιζαρντέν είπε ότι «λυπάται ειλικρινά» για τις ενέργειές της και πως ήταν «συντετριμμένη» που απογοήτευσε την ομάδα, τους φιλάθλους και τους χορηγούς. «Θα συνεργαστώ πλήρως με την FEI, τη Βρετανική Ομοσπονδία Ιππασίας και την British Dressage κατά τη διάρκεια των ερευνών τους και δεν θα σχολιάσω περαιτέρω, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία» δήλωσε. Η αθλήτρια κατέκτησε τρία χρυσά, ένα ασημένιο και δύο χάλκινα μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, του Ρίο ντε Τζανέιρο και του Τόκιο. Με έξι μετάλλια, είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα Ολυμπιονίκης της Βρετανίας μαζί με την αθλήτρια της ποδηλασίας, Λόρα Κένι.

@bbcnews

A video emerged showing Charlotte Dujardin “making an error of judgement”. #CharlotteDujardin #Olympics #Dressage #Olympics #Paris2024 #TeamGB #GB #bbcnews

♬ original sound – BBC News – BBC News

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This