Παρίσι 2024: Η Σάλμα Χάγιεκ λαμπαδηδρόμος στην «πόλη του φωτός»

Τι δήλωσε η ίδια

Must Read

Στο Παρίσι βρίσκεται (και) η Σάλμα Χάγιεκ, προκειμένου να συμμετάσχει με την σειρά της, ως λαμπαδηδρόμος στην μεταφορά της Ολυμπιακής φλόγας στους δρόμους της πόλης πριν την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, στον Σηκουάνα. Μετά τον Σνουπ Ντογκ ακόμη ένας από τους πολλούς celebrities, στην γιορτή!

Η διάσημη ηθοποιός και σύζυγος του δισεκατομμυριούχου Γάλλου επιχειρηματία Φρανσουά Ανρί Πινό, ανακοίνωσε την παρουσία της με βίντεο από την διαδικασία του περάσματος της φλόγας, από το ανάκτορο των Βερσαλλιών, φορώντας την ειδική στολή και τον αριθμό της A25, ενθουσιασμένη για τον διαφορετικό αυτό ρόλο της.

«Ετοιμάζομαι να συμμετάσχω στην Ολυμπιακή λαμπαδηδρομία στο Παρίσι! Νιώθοντας τον ενθουσιασμό και την ενότητα που φέρνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες φωτογραφίες με τη δάδα» έγραψε η 58χρονη Μεξικάνα με ισπανολιβανέζικες ρίζες, δημοσιοποιώντας άφθονο υλικό από την προετοιμασία αλλά και άλλους συμμετέχοντες, όπως ο διεθνής ποδοσφαιριστής της εθνικής Γαλλίας και της Παρί, Κιμπεμπέ και ο χορευτής και σκηνοθέτης, Ματιέ Φορζέ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This