Τρόμος στη Γλυφάδα για την Αλεξάνδρα Λοΐζου μέρα μεσημέρι!

Must Read

Εφιαλτικές στιγμές βίωσε, προχθές το μεσημέρι, η Αλεξάνδρα Λοΐζου, γνωστό μοντέλο και πρώην υποψήφια Playmate, όταν κακοποιός τής επιτέθηκε και με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου τής άρπαξε κοσμήματα συνολικής αξίας 100.000 ευρώ!

Η ληστεία, που έκανε το μοντέλο να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του, εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις 15.00, επί της οδού Αγίου Γερασίμου, στη Γλυφάδα. Ξαφνικά κι ενώ η Αλεξάνδρα Λοΐζου περπατούσε αμέριμνη, άγνωστος άνδρας με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του την προσέγγισε και της άρπαξε ένα πανάκριβο δαχτυλίδι κι ένα ρολόι χειρός. Δευτερόλεπτα αργότερα έγινε «καπνός», προτού προλάβει η 37χρονη να αντιδράσει. Περαστικοί έσπευσαν να τη βοηθήσουν και ειδοποίησαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έφτασαν στο σημείο και κατέγραψαν το συμβάν.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το γνωστό μοντέλο απασχολεί τα «φώτα». Η εντυπωσιακή πρώην υποψήφια Playmate έχει υπάρξει πολλές φορές στο προσκήνιο, όχι μόνο για την επαγγελματική της πορεία αλλά και για την προσωπική της ζωή. Η Αλεξάνδρα Λοΐζου τον Ιούνιο του 2014 ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, σε μια παραμυθένια τελετή στη Βουλιαγμένη, και λίγα χρόνια αργότερα ήρθε στη ζωή ο γιος τους Γρηγόρης.

Ωστόσο, τα πρώτα σύννεφα στον γάμο τους δεν άργησαν να φανούν, με αποτέλεσμα τέσσερα χρόνια αργότερα να προχωρήσουν αθόρυβα στην έκδοση διαζυγίου. Το μοντέλο δεν άργησε να γυρίσει «σελίδα», αφού μετά τον χωρισμό βρήκε απάγκιο στην αγκαλιά του Κύπριου μεγιστάνα Ανδρέα Παναγιώτου, προέδρου του The Ability Group με ακίνητα και ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο! Ο νέος της έρωτας με τον «βασιλιά του real estate» συζητήθηκε αρκετά, ενώ η ίδια πήρε την απόφαση έναν χρόνο μετά το διαζύγιό της από τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο να πει και πάλι το μεγάλο «ναι».

Η Αλεξάνδρα Λοΐζου στο πλευρό του συζύγου της Ανδρέα Παναγιώτου

Το ζευγάρι, με τον γιο της Αλεξάνδρας Λοΐζου από τον πρώτο της γάμο, εγκαταστάθηκε στη Βρετανία, όπου δραστηριοποιείται ο εκατομμυριούχος, ενώ δεν άργησε να έρθει και ο καρπός του έρωτά του, Αριστοτέλης. Η βάφτισή του πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2021 στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης και προς τιμήν του νεοφώτιστου τραγούδησε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Η χλιδή και η πολυτέλεια αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας της 37χρονης Αλεξάνδρας Λοΐζου, που ταξιδεύει συχνά στην Ελλάδα όχι μόνο για διακοπές, αλλά και για να δώσει το «παρών» σε κοσμικές εκδηλώσεις. Η ίδια φροντίζει κάθε χρόνο με αφορμή τα γενέθλιά της αλλά και την επέτειο του γάμου της με τον Κύπριο μεγιστάνα να διοργανώνει εντυπωσιακές εκδηλώσεις με καλεσμένους από όλο τον κόσμο.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This