Ήμαρτον! Πλάκωσε στο ξύλο τη γυναίκα του μπροστά στο μωρό επειδή δεν του άρεσε το φαγητό

Must Read

Δεν έχουν τέλος οι υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας που καταγγέλλονται από τα γυναίκες που βιώνουν τον απόλυτο τρόμο στα χέρια των συντρόφων τους.

Αυτή τη φορά μια νεαρή γυναίκα ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον σύζυγό της, μέσα στο σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη και μπροστά στο μωρό τους, επειδή δεν του άρεσε το φαγητό που μαγείρεψε, σύμφωνα με την κατάθεσή της στους αστυνομικούς.

«Με αφορμή το φαγητό που έφτιαξα και δεν του άρεσε άρχισε να με χτυπάει με χαστούκια στο πρόσωπο. Προσπάθησα να ξεφύγω και έτρεξα προς την εξώπορτα, όμως μπήκε μπροστά μου και με άρπαξε από τα μαλλιά. Κατάφερα να φύγω από το διαμέρισμα και βγήκα στον δρόμο ψάχνοντας για ταξί. Τα χείλη μου έτρεχαν αίμα» ανέφερε η καταγγέλλουσα στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς που διαβάστηκε στο δικαστήριο, αφού η ίδια δεν παρέστη στη δίκη. Κατήγγειλε δε, ανάλογα περιστατικά βίας εις βάρος της από τον ίδιο άντρα και κατά το παρελθόν.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο κατηγορούμενος στην απολογία του αποδέχθηκε την πράξη, αλλά αρνήθηκε ότι ο λόγος για την αντίδρασή του ήταν το φαγητό, κάνοντας λόγο για προσωπικής φύσεως διαφορές που πυροδοτούν κατά καιρούς εντάσεις μεταξύ τους. Ο ίδιος καταδικάστηκε σε σε εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης 2 ετών (προς 10 ευρώ ημερησίως), καθώς κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This