Ο Κυριάκος… happy traveller εις Παρισίους

Must Read

Η χώρα βρίσκεται σχεδόν σε εμπόλεμη κατάσταση, αλλά ο Κυριάκος το πρόγραμμά του. Την Πέμπτη θα ταξιδέψει στο Παρίσι, ώστε το απόγευμα της ίδιας ημέρας να δώσει το «παρών» στο λουκούλλειο γεύμα που θα κάνει ο Εμανουέλ Μακρόν με αφορμή την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων σε αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων, κάτω από την πυραμίδα του Μουσείου του Λούβρου.

Το πολυτελές δείπνο έχει σχεδιαστεί για να εντυπωσιάσει με τη χλιδή του τους εκλεκτούς καλεσμένους. Σε κάθε τραπέζι όλα τα πιάτα της περίφημης γαλλικής κουζίνας θα είναι υψηλής γαστρονομικής αισθητικής και αξίας χιλιάδων ευρώ, όπως το κρασί και η σαμπάνια, που θα ρέουν εν αφθονία.

Και όλα αυτά την ώρα που το «πόπολο» είναι καλά ελεγχόμενο και αποκλεισμένο από τη μεγάλη αθλητική γιορτή, αξίας 12 δισεκατομμυρίων ευρώ και βάλε, τα οποία θα κληθεί να πληρώσει με το που στραφούν αλλού οι προβολείς της δημοσιότητας, ζητώντας του να σφίξει μέχρι ασφυξίας το ζωνάρι.

Όσο για το υπόλοιπο πρόγραμμα του Έλληνα πρωθυπουργού, τον οποίο ο Γάλλος πρόεδρος υπολογίζει ως ένα από τα ευρωπαϊκά φερέφωνά του, περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, συμμετοχή στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων αύριο, Παρασκευή. Στο πολλά υποσχόμενο φαντασμαγορικό και πανάκριβο θέαμα περίοπτη θέση θα έχουν η woke φιλοσοφία και τα άτομα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, ώστε να διαφημιστούν δεόντως και παγκοσμίως, σε μια τελετή που αναμένεται να παρακολουθήσουν δισεκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη.

Αλλά και το Σαββατοκύριακο ο μήνας «θα έχει 9» για τον Κυριάκο. Το Σάββατο θα θαυμάσει τη «νύφη» του Μαρία Σάκκαρη, η οποία εδώ και 3,5 χρόνια ζει τον «απόλυτο» έρωτα με τον πρωθυπουργικό υιό, ενώ δεν θα χάσει και τους αγώνες με τον Στέφανο Τσιτσιπά, που είναι προγραμματισμένοι την ίδια ημέρα.

Η «ημέρα του παιδιού» αναμένεται να τελειώσει με ταξιδάκι στην πόλη της Λιλ, ώστε ο αυλικός του Μακρόν να παρακολουθήσει από κοντά τον πρώτο αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με τον Καναδά, στο πλαίσιο του τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων.

*πηγή: εφημερίδα «δημοκρατία»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Καλοπερνάει ο μαμόθρευτος, έχει σπίτι στο Παρίσι όμως το του Βολταίρου, καμαρώνει όλη η Ελλάδα για τον Πρωθυπουργό της

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This