Εφιάλτης για 32χρονη στη Βοιωτία: Κατήγγειλε απαγωγή από τέσσερις άνδρες και βιασμό!

«Οι τρεις με κρατούσαν ακινητοποιημένη και ο τέταρτος με βίασε», περιέγραψε μεταξύ άλλων

Must Read

Δεν χωράει ανθρώπινος νους την φρίκη που φέρεται να βίωσε μία 32χρονη από την Βοιωτία, που κατήγγειλε ότι απήχθη από τέσσερις άνδρες και έπεσε θύμα βιασμού.

Το κουβάρι της ανατριχιαστικής υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται, όταν η 32χρονη πέρασε το κατώφλι της Αστυνομίας και κατέθεσε όλα όσα είχε περάσει στα χέρια των αδίστακτων ανδρών, στην περιοχή Αντίκυρα. Όπως υποστήριξε, στις 11:00 το πρωί της Τετάρτης πήγε με τη μηχανή της στην παραλία του Αγίου Ισιδώρου, έπειτα από ραντεβού που είχε δώσει με έναν άνδρα, τον οποίο είχε γνωρίσει σε διαδικτυακή εφαρμογή. Ωστόσο, αντί να συναντήσει αυτόν, και ενώ βρισκόταν στην παραλιακή οδό, την πλησίασε ένα μαύρο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα.




«Οι τρεις με κρατούσαν ακινητοποιημένη και ο τέταρτος με βίασε»

«Κατέβηκαν από το αυτοκίνητο και ένας από αυτούς μου έκλεισε με τη βία το στόμα και τα μάτια. Μαζί με τους άλλους τρεις με έβαλαν στο αυτοκίνητο και με μετέφεραν σε ερημική τοποθεσία περίπου 10 λεπτά μακριά», περιέγραψε η γυναίκα, υποστηρίζοντας πως εκεί την έβγαλαν από το αυτοκίνητο και τη βίασαν. «Οι τρεις με κρατούσαν ακινητοποιημένη και ο τέταρτος με βίασε», είπε.

Στην συνέχεια και αφού ο άνδρας ολοκλήρωσε τις αρρωστημένες του ορέξεις, την έβαλαν όλοι μαζί στο αυτοκίνητο, την οδήγησαν σε σημείο όπου βρισκόταν στα μισά περίπου της διαδρομής από  εκεί απ’ όπου την είχαν αρπάξει, και την εγκατέλειψαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα κατάφερε κάποια στιγμή που κουνήθηκε το μαντήλι με το οποίο της είχαν κλείσει τα μάτια να δει αυτόν που τη βίασε, δίνοντας τα χαρακτηριστικά του στους αστυνομικούς. Πρόκειται για νεαρό, καστανόξανθο, ψηλό, ωστόσο, ξεκαθάρισε πως δεν θα μπορούσε να τον αναγνωρίσει στην περίπτωση που τον έβλεπε.

Η καταγγελία έγινε στο Τμήμα Aσφαλείας Λιβαδειάς, ενώ παραγγέλθηκε και η ιατροδικαστική εξέταση για την 32χρονη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This