Ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην αγκαλιά της Φαίης Σκορδά;

Must Read

Βόμβα στο τηλεοπτικό τοπίο; Ο Ανδρέας Μικρούτσικος από τη νέα τηλεοπτική σεζόν δίπλα στη Φαίη Σκορδά; Χαμός στο τηλεοπτικό σκηνικό, και συγκεκριμένα στο Mega, καθώς ακόμα δεν άρχισε η σεζόν, και η μια καραμπόλα φέρνει την άλλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα βρεθεί μεν στο Mega, όχι όμως στην εκπομπή του δημοσιογράφου Κώστα Τσουρού, αλλά -πιθανότατα- σε αυτή της Φαίης Σκορδά. Τι θα δούμε, λοιπόν, τις επόμενες μέρες; Καθημερινό μαγκαζίνο VS Σαββατοκύριακο ή το στόρι Σκορδά VS Τσουρός; Βέβαια, υπάρχουν και αυτοί που υποστηρίζουν στη μιντιακή αγορά ότι ο Ανδρέας αφού θα συμφωνήσει με το Μega θα μπορεί να εμφανίζεται στο πάνελ της Σκορδά και στην αίθουσα σύνταξης του Κώστα Τσουρού όταν χρειάζεται, και να βρίσκεται με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο και στις δύο εκπομπές, και να σχολιάζει τα τεκταινόμενα.

Αυτό, βέβαια, αποτελεί ένα πιθανό σενάριο. Πάντως, αυτή την περίοδο ετοιμάζεται με γοργούς ρυθμούς η εκπομπή της Φαίης στο Mega. Τα ονόματα που έχουν δεχτεί πρόταση για το πάνελ της εκπομπής της είναι «καυτά». Φήμες θέλουν να έχει γίνει πρόταση σε τρεις αναγνωρίσιμες γυναίκες της μικρής οθόνης, τη Φλορίντα Πετρουτσέλι, τη Φελίσια Τσαλαπάτη, αλλά και τη Νάνσυ Νικολαΐδου, την οποία βλέπαμε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Βέβαια, πάντα δίπλα της η Φαίη θα έχει τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, που μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Ελένη Μενεγάκη και την εκπομπή «Ελένη» αποφάσισε να μείνει στο πλευρό της Φαίης.

Στην κλασική ώρα

Η Φαίη Σκορδά από τον Σεπτέμβριο θα αναλάβει την πρωινή ζώνη στην κλασική της ώρα. Το τελευταίο διάστημα στην ομάδα της Σκορδά έκλεισε για τη θέση της αρχισυντάκτριας η Αννα Ορφανουδάκη, ένα πρόσωπο με μεγάλη εμπειρία σε πολλά επιτυχημένα τηλεοπτικά πρότζεκτ, το οποίο αναμένεται να δώσει διαφορετικό αέρα στο πρωινό. Να τονίσουμε ότι δύο πρόσωπα που είναι χρόνια στο πλευρό της Φαίης Σκορδά, ο Αρης Λιαπάτης και ο Νίκος Παρτσώλης, την ακολούθησαν και σε αυτό το νέο της τηλεοπτικό εγχείρημα, όπως και κάποιοι δημοσιογράφοι της ομάδας που είναι προσωπική επιλογή της παρουσιάστριας.

Οσο για τον δημοσιογράφο Αγγελο Βουράκη, ανακοίνωσε πως δεν θα είναι στην εκπομπή της Σκορδά, αφού δεν υπήρχε σαφής απάντηση για τον ρόλο που θα έχει. Πάντως, ένα από τα ονόματα που ακούγονται για μια θέση στο πάνελ είναι αυτό της Δάφνης Καραβοκύρη. Στην αστρολογία, εκτός απροόπτου, θα βρεθεί η Βίκυ Παγιατάκη, όπως η ίδια είχε αποκαλύψει στο φινάλε του «Πάμε Δανάη». Στην κουζίνα ιδανικά θα ήθελαν την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, ωστόσο δεν φαίνεται εφικτό η γνωστή μαγείρισσα να βρίσκεται καθημερινά στην πρωινή εκπομπή. Ετσι, στο τραπέζι έπεσε το όνομα του Δημήτρη Σκαρμούτσου.

Σε λίγες μέρες, ωστόσο, θα είναι έτοιμο και το νέο τηλεοπτικό «σπίτι» της Φαίης Σκορδά, ένα πλατό όπως η ίδια το είχε ονειρευτεί και που ταιριάζει στην προσωπικότητά της. Μέχρι το τέλος του μήνα θα κλείσουν όλες οι εκκρεμότητες ώστε όλοι να φύγουν για ολιγοήμερες διακοπές, και θα επιστρέψουν στις 26 Αυγούστου για την προετοιμασία της εκπομπής και τη μεγάλη πρεμιέρα στις 16 Σεπτεμβρίου!

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This