Δίχως τέλος η τραγωδία: Και δεύτερη γυναίκα στην Πάτρα με επιπλοκές στον 9ο μήνα – Νεκρό το βρέφος

Η γυναίκα διέφυγε τον κίνδυνο

Must Read

Προτού καλά-καλά η Πάτρα καταφέρει να συνέλθει από την τραγωδία που σημειώθηκε στην περιοχή, με θύμα την 38χρονη γυναίκα που έπαθε τρεις ανακοπές στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της, με συνέπεια να χάσει την ζωή της τόσο η ίδια, όσο και το μωρό της, μία νέα υπόθεση έρχεται στο «φως» προκαλώντας ανατριχίλα!

Στην ίδια κλινική που άφησε την τελευταία της πνοή η άτυχη Κατερίνα, διακομίσθηκε μία έγκυος στον 9ο μήνα της, με επιπλοκές. Ειδικοτερα, η γυναίκα χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο Πατρών και τελικά παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτών, έχασε το παιδάκι της!

Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν πως η ίδια έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ στο πλευρό της είναι οι δικοί της άνθρωποι, που αδυνατούν να πιστέψουν την τραγωδία που εκτυλίχθηκε από την μία στιγμή στην άλλη.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Από τα εμβόλια και μετά, σε παγκόσμιο επίπεδο έχει ανέβει 300 φορές επάνω η βρεφική θνησιμότητα. Δηλαδή μωρά που πεθαίνουν στην κοιλιά της μαμάς τους πρόωρα ή πεθαίνουν μετά τη γέννα.
    Τα στοιχεία απο την Βόρεια Αμερική είναι τραγικά. Προ εμβολίων πέθαινε ένα βρέφος ανά 6μηνο ανά νοσοκομείο. Το 2023 πέθαιναν σε μέσο όρο 30 βρέφη το μήνα, ανά νοσοκομείο.

    Τώρα βέβαια βλέπουμε και κάτι καινούργιο. Μαζί με τα βρέφη κινδυνεύουν ή πεθαίνουν και οι μητέρες.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This