Υπέρ Αδώνιδος

Χτύπησε νεύρο ο υπουργός και ο λόγος είναι πως οι Τούρκοι ξέρουν πως έχει δίκιο! Οι επιθέσεις που δέχτηκε από τη γνωστή αριστερή κομπανία που μπερδεύουν την σωφροσύνη με τον ενδοτισμό και τη δειλία είναι άδικες, μερικές κακόβουλες και άλλες απλά ανόητες

Must Read

Η μέθοδος «καλός μπάτσος, κακός μπάτσος», και ας με συγχωρήσουν οι Αστυνομικοί μας για τη χύδην έκφραση αλλά έτσι ονομάζεται, είναι παλαιά και πολύ αποτελεσματική. Εχει δε αποδώσει μεγάλα ποσοστά εξιχνιάσεων στα δύο ένδοξα Σώματα Ασφαλείας, στα οποία ακόμη, αν δεν το ξέρετε, χωρίζονται ασφαλιστικώς οι Αστυνομικοί, αφού 40 τόσα χρόνια από την ενοποίηση δεν βρέθηκε τρόπος να ενοποιηθούν το Ταμείο Χωροφυλακής και το Ταμείο της Αστυνομίας Πόλεων.

Πιάνανε λοιπόν οι Χωροφύλακες τον Λαοκράτη Μπογιόπουλο του Βλαδίμηρου για δράση κατά του πολιτεύματος και υπέρ αποσπάσεως εδάφους της επικράτειας, δηλαδή εσχάτη προδοσία, και τον Μπάμπη Κλαπατσάρα του Βρασίδα ή Μπάμπη τον Σουγιά για κλοπή και χασισοποτία. Εμπαινε μέσα μυστακοφόρος τις Ενωματάρχης και τους σαπάκιαζε, μετά έμπαινε στον χώρο ανάκρισης άλλος γλυκομίλητος, συμπονετικός, τον έκοβε τον μουστάκια με το βαρύ χέρι, τον έδιωχνε, τους έφερνε νεράκι, διότι δούλευε άπλυτη σαρδέλα άνευ ύδατος και τους νουθετούσε πατρικά: «Ρε συ, αυτός είναι τρελός, θα σε σκοτώσει, πες την αλήθεια να σε αφήσει ήσυχο». Συνήθως μετά κελαηδούσαν σαν καρδερίνες στον οίστρο. Βάρβαρα πράγματα, αντισυνταγματικά, άλλης εποχής.

Ο κόσμος των διεθνών σχέσεων παραμένει όμως πιο άγριος και χαοτικός και από τη δεκαετία του 1940 ή 1950, διότι δεν υπάρχει ούτε Χωροφυλακή να προσφύγει αδικημένο Εθνος, ισχύει ο Νόμος του Ξίφους και το “δίκιο” σου, δηλαδή τα συμφέροντά σου φτάνουν ως εκεί που φτάνει η δύναμή σου. Δείτε τι έπαθαν οι Αρμένηδες στο Γαραπάγ. Πονάει η ψυχή σου.

Με τον Αδωνι έχουμε συγκρουστεί δημόσια, έχουμε συμφωνίες και διαφωνίες, όμως η τελευταία δήλωσή του για τη δυνατότητα των μελλοντικών F35 μας να φτάσουν αόρατα πάνω από την Αγκυρα και να χτυπήσουν ανελέητα ήταν ορθή και χρήσιμη.

Οταν έχουμε απέναντί μας τους Γενοκτόνους τραμπούκους του κράτους συμμορία του Ερντογάν, που έχουν σκοτώσει πιλότους μας, κατέχουν το 40% της Κύπρου, απειλούν συνεχώς σε Αιγαίο, Θράκη και κάνουν συνεχώς εχθρικές ενέργειες σε γη, θάλασσα και αέρα, χρειάζεται να υπάρχει δίπλα στον «καλό”» Πρωθυπουργό, που λέει τα πρεπούμενα για ειρήνη, συζήτηση με καλή πίστη κ.λπ., και ένας “κακός”, ο οποίος θα θυμίζει στον τραμπούκο πως το ραβδί έχει δυο άκρες, πως έχουμε την τεχνολογική ικανότητα και το θάρρος, αν χρειαστεί, να τους κάνουμε εμείς οικόπεδο με μπάζα και σε μεγάλο βάθος. Πού και πού κάποιος πρέπει να λέει στους ισλαμοφασίστες της Αγκυρας να πάνε να κάνουν αυτό που λέει ο μέσος Ελληνας, σιχτίρ γκιτ! Η δήλωση του Αδωνη, που ήταν πολύ πιο ήπια από αυτό που λέει ο μέσος Ελληνας, όταν ακούει για πολλοστή φορά τα νταηλίκια των Μεμέτηδων, έκανε κάτι απλό και χρήσιμο, διότι αποτελεί κομμάτι της αποτροπής.

Η αποτροπή, θυμίζω, θέλει δημιουργία ισχύος αλλά και εκπομπή του μηνύματος πως αυτή την ισχύ θα τη χρησιμοποιήσεις όταν χρειαστεί και χωρίς δισταγμό. Αυτό έπραξε ο Αδωνις. Το μόνο λάθος που έκανε ήταν πως έπρεπε να συμπληρώσει πως και τα Rafale, που είναι ήδη εδώ, μπορούν να φτάσουν και στην Κύπρο και την Αγκυρα, να παραμείνουν πολλή ώρα και να χτυπήσουν πολλαπλούς στόχους σε έδαφος, θάλασσα και αέρα, όπως επίσης και τα F16 Viper, που επίσης αρχίσαμε να παραλαμβάνουμε. Είδατε την ταραχή των Τούρκων; Χτύπησε νεύρο ο υπουργός μας και ο λόγος είναι πως οι Τούρκοι ξέρουν πως έχει δίκιο!

Οι επιθέσεις που δέχτηκε από τη γνωστή αριστερή κομπανία, που πάντα ευθυγραμμίζεται με τα τουρκικά συμφέροντα, όπως και από δήθεν φιλελευθέρους, που μπερδεύουν τη σωφροσύνη με τον ενδοτισμό και τη δειλία, είναι άδικες, μερικές κακόβουλες και άλλες απλά ανόητες. Ο Πρωθυπουργός θα έπρεπε να επιβάλει ένα rotation, κάθε λίγους μήνες ένας διαφορετικός υπουργός ή στρατιωτικός ηγέτης μας να λέει με τρόπο στους Μεμέτηδες «άστε τα νταηλίκια, γιατί θα κλάψουν οι μάνες σας» και μετά ο ΠΘ να λέει πως η Ελλάδα εμμένει στην ειρηνική επίλυση κ.λπ.

Οι Τούρκοι θα έχουν καταλάβει το μήνυμα του «κακού Ενωματάρχη», όπως το κατάλαβαν και τώρα που παραληρούν. Λέτε στην Αγκυρα να μην έχουν διαβάσει τις τεχνικές προδιαγραφές των F35, των Rafale και των F16 Viper, Περιμένανε από τον Αδωνι να μάθουν ότι μπορούμε να φτάσουμε άνετα στην Αγκυρα; Ξέρουν πολύ καλά, γι’ αυτό χτυπιούνται. Χρέος της κυβέρνησης η σοβαρότητα, η μετριοπάθεια αλλά προς τους τραμπούκους ισλαμοναζί κάποιος κάθε τόσο να θυμίζει πως έχουμε τη δυνατότητα να τους γυρίσουμε στη λίθινη εποχή. Αλλωστε, αν το σκεφτείτε, μια τέτοια δήλωση είναι υπέρ της ειρήνης, συγκρατεί τον ψευτονταή. Γι’ αυτό ο Αδωνις ήταν χρήσιμος εν προκειμένω και «αξιέπαινος συγχαρητηρίων», όπως θα έλεγε ο Αλέφαντος.

*Δικηγόρος, Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. “…πως έχουμε την τεχνολογική ικανότητα και το θάρρος”
    Για την τεχνολογική ικανότητα το συζητάμε, το “θάρρος” όμως δεν το έχουμε.
    …δεν αναφέρομαι στους πιλότους αλλά στην πολιτική ηγεσία που τους δίνει εντολές. Και στον λαό που ψηφίζει αυτήν την τελευταία (και νωρίτερα τον Σύριζα).
    Αυτά, αναμένοντας τον Δένδια…
    (να δούμε ως που μπορεί να φτάσει κι αυτός)
    Αλήθεια,για την Κάσο, κάποιο άρθρο-ανάλυση έχουμε ;;
    Αυτό είναι ΤΟ ζήτημα των ημερών και όχι οι λεονταρισμοί του Αδώνιδος.

    • Μα δε διάβασες ότι ο Πρωθυπουργός “λέει τα πρεπούμενα για ειρήνη, συζήτηση με καλή πίστη κ.λπ.”? Αυτό το “πρεπούμενα” δε σε κάνει να βλέπεις τον Κούλη σαν ένα ιερό τέρας της διπλωματίας?

  2. Ποια Άγκυρα ούτε στην Κάσο δεν τα στέλνει ο κούλης. Τσίμπησες κι εσύ από τις μπαρούφες του Άδωνι ή μήπως είστε συνεννοημένοι;

  3. Για το Ναυτικό δεν λες κουβέντα αλεξιπτωτιστή του εθνικοπατριωτικού χώρου. Εκεί έχουμε απομείνει με 2-3 αξιόπλοες μονάδες ενώ τα υπόλοιπα πλοία είναι σκαριά 40 + ετών την ώρα που οι Τούρκοι έχουν 50+ καινούρια και σύγχρονα πλοία. Να χαρώ κάτι πατριώτες κατά παραγγελία.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βέλγιο: Έρευνες και προσαγωγές υπόπτων για τρομοκρατικές επιθέσεις

Η ανακοίνωση από την ομοσπονδιακή εισαγγελία

More Articles Like This