Πολάκης: «Η Λινού να ζητά συγγνώμη για αυτήν και όχι για εμένα»

«Κούναγε υποτιμητικά το κεφάλι της. Ήταν υποτιμητικό» λέει ο Πολάκης

Must Read

Αμετανόητος για τη φραστική επίθεση στη συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη στη Βουλή δηλώνει ο Παύλος Πολάκης υποστηρίζοντας ότι αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο επειδή η Νατάσα Πετρούλια τον ειρωνευόταν.

Στη δήλωσή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που διεγράφη με εντολή Κασσελάκη, υποστήριξε: «Μια κυρία, συνεργάτης του κ. Γεωργιάδη, όλη την ώρα που αναδείκνυα το σκάνδαλο του 1.750.000 ευρώ αντί για 300.000 ευρώ, κούναγε υποτιμητικά το κεφάλι της. Ήταν υποτιμητικό. Της είπα να μην στρίβει τη μούρη της» είπε στον ALPHA.




Σχολιάζοντας την αντίδραση της Αθηνάς Λινού η οποία έβαλε τα κλάματα και ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του Π. Πολάκη, ο ίδιος είπε: «Η κ. Λινού να ζητά συγγνώμη για αυτήν και όχι για εμένα».

Μάλιστα, αναφερόμενος στις αποκαλύψεις για την Επιτροπή Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής: «Ζήτησε λέει η κ. Λινού συγγνώμη για μένα. Να ζητάει συγγνώμη για τον εαυτό της. Εγώ παίρνω την ευθύνη όλων όσων έχω κάνει. Αυτό έκανα κάποιοι κοιτάνε το δάχτυλο, αντί να πουν στην κυρία, η οποία με υποτιμούσε διαρκώς με τις εκφράσεις της και με το στυλ της, “καθίστε όμορφα, εδώ είστε απλά συνεργάτης, δεν είστε για να εκφράζετε γνώμη, να δείχνετε την απαξία σας”, κοιτάνε το δάχτυλο και όχι το φεγγάρι»




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This