Προκαλεί τον Ελληνισμό το ανακοινωθέν του Συμβουλίου Ασφαλείας της Τουρκίας

«Ειρηνευτική επιχείρηση» η εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο

Must Read

Ακάθεκτοι συνεχίζουν τις προκλήσεις οι γείτονες, που φαίνεται να μην… εκτιμάνε τις ασκήσεις δουλοπρέπειας του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μετά τη συνεδρία του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας της Τουρκίας, που πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του Ταγίπ Ερντογάν, το τελικό ανακοινωθέν αποτελεί μνημείο πρόκλησης για τον Ελληνισμό.

Περιλαμβάνοντας αναφορές για το Κυπριακό, το Αιγαίο και τη Μεσόγειο αναφέρει ότι «σημειώνεται ότι το κλίμα ειρήνης, ηρεμίας και ασφάλειας που επικρατεί σε ολόκληρη την Κύπρο εδώ και μισό αιώνα χάρη στην ειρηνευτική επιχείρηση που διεξήγαγε η Τουρκία στο πλαίσιο των διεθνών συμφωνιών και υπό την ιδιότητά της ως εγγυήτριας χώρας έχει αναμφισβήτητα επιβεβαιώσει ενώπιον της Ιστορίας τη νομιμότητα και την επιτυχία της επιχείρησης».

Και προστίθεται πως: «Τονίζεται ότι θα διατηρηθεί η αποφασιστική μας στάση για την επίλυση του Κυπριακού, που αποτελεί εθνική μας υπόθεση, για λύση δύο κρατών στη βάση της κυριαρχικής ισότητας και της ισότιμης διεθνούς θέσης του τουρκοκυπριακού λαού και της αναγνώρισης της “Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου” ως ισότιμου μέλους της διεθνούς κοινότητας».

Με θράσος μάλιστα χιλίων πιθήκων κάνουν λόγο για την… εποικοδομητική τους προσέγγιση αναφέροντας:

«Τονίστηκε ότι η εποικοδομητική μας προσέγγιση, η οποία έχει ως προτεραιότητα το διάλογο στα θέματα του Αιγαίου και της Μεσογείου, δεν θα επιτραπεί να αποτελέσει αντικείμενο εκμετάλλευσης και επισημάνθηκε ότι θα συνεχιστεί η ασυμβίβαστη πρακτική της προάσπισης των δικαιωμάτων και των συμφερόντων μας»!

Η κυβέρνηση, ο πρωθυπουργός και ο ΥΠΕΞ Γεραπετρίτης για πόσο θα συνεχίσουν να ποιούν τη νήσσα;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This