Γιατί αποσύρθηκε από την κούρσα της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ εξήγησε η Μιλένα Αποστολάκη

Ξεκαθάρισε πως δεν θα στηρίξει κανέναν δημοσίως

Must Read

Tους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση να αποσύρει την υποψηφιότητά της στις εσωκομματικές εκλογές για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ εξήγησε η Μιλένα Αποστολάκη.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του OPEN, αποκάλυψε και τις ανησυχίες της για τα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό του κόμματος με φόντο τις υποψηφιότητες.

Όπως ανέφερε: «Οι πολλές υποψηφιότητες είναι μια εκδοχή που την έχουμε ζήσει και στο παρελθόν. Η εκδοχή των προσωπικών συγκρούσεων και της μάχης των στρατών είναι μια άλλη εκδοχή που δεν είναι ταυτόσημη. Εισέπραξα μια ανησυχία που κλιμακωνότανε σε ότι αφορά αυτή την προεκλογική διαδικασία. Από μια διαδικασία που αφορά το μέλλον του ΠΑΣΟΚ. Δυστυχώς η διαδικασία συρρικνώνεται και εξαντλείται σε μια προσωπική σύγκρουση, η οποία υπηρετείται από μηχανισμούς και «στρατούς».

Και συνέχισε λέγοντας: «Οι προσωπικές επιθέσεις είναι κίνδυνος για τη συνοχή του ΠΑΣΟΚ. Οι προηγούμενες εσωκομματικές εκλογές που έγιναν παλαιότερα δεν συγκρίνονται με το σήμερα. Υπάρχουν σημαντικές διαφορές που αφορούν το μέγεθος της παράταξης. Και τότε η κόντρα ήταν μεγάλη και τώρα είναι μεγάλη. Τότε είχαμε ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ όμως. Σήμερα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Και τα περιθώρια που έχει ένα ταλαιπωρημένο κόμμα δεν είναι τα ίδια».

Για τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση να μην διεκδικήσει την προεδρία του ΠΑΣΟΚ είπε: «Θέλω να είμαι μέρος της λύσης και όχι της κρίσης. Αγωνιώ για αυτά που θα ακολουθήσουν. Ανησυχώ για τη συνοχή της παράταξης. Υπάρχει κίνδυνος να απωθήσουμε τον κόσμο από το να προσέλθει τις κάλπες. Το ΠΑΣΟΚ έχει περάσει πολλά αλλά δεν υπάρχει κίνδυνος διάσπασης. Κάποια στιγμή έφτασε να έχει μονοψήφια ποσοστά. Οι πολίτες κάτι περιμένουν από εμάς. Προσωπικά θέλω να είμαι ένας παράγοντας συνοχής μετά τις εσωκομματικές εκλογές».

Ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θα στηρίξει κανέναν από τους υποψηφίους δημόσια: «Θα μπω στο παραβάν και θα σταυρώσω το ψηφοδέλτιο και θα το ρίξω. Δεν θα δημοσιοποιήσω την επιλογή μου. Αλλιώς δεν θα μπορέσω να είμαι ενωτική την επόμενη ημέρα. Δεν θα στηρίξω κανέναν δημοσίως».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This