Η κατάρα των realities – Παίκτες TV shows που έφυγαν νωρίς από τη ζωή

Το τηλεοπτικό κοινό τούς ξεχώρισε, αλλά το νήμα της ζωής τους, κόπηκε απότομα…

Must Read

Νέοι, ωραίοι, ταλαντούχοι, με όρεξη για ζωή και με τη δίψα να γίνουν γνωστοί στο πανελλήνιο. Φήμη, λεφτά, διασημότητα το κίνητρό τους για τη συμμετοχή τους σε τηλεοπτικά ριάλιτι. Και η τύχη τούς χαμογέλασε. Η μικρή οθόνη τούς διάλεξε, το τηλεοπτικό κοινό τούς γνώρισε, τους ξεχώρισε, ταυτίστηκε με τις ιστορίες τους, αλλά η μοίρα τούς έκοψε νωρίς το νήμα της ζωής.

Με αφορμή τον ξαφνικό χαμό της μαγείρισσας Ντέμης Γεωργίου, η «Εspresso» θυμάται άλλους οκτώ παίκτες που το τηλεοπτικό κοινό ανακάλυψε, γνώρισε και αγάπησε μέσα από τα ριάλιτι –που πολλοί τα βλέπουν αλλά λίγοι τα υποστηρίζουν, με τη δικαιολογία είναι ότι εύπεπτα θεάματα- και αυτοί έφυγαν νωρίς από τον κόσμο τούτο. Ο θάνατος της 39χρονης σεφ Ντέμης Γεωργίου από σηπτικό σοκ, την οποία το ευρύ κοινό είχε γνωρίσει μέσα από το «ΜasterChef» του Star, σόκαρε το πανελλήνιο, αφού όλα συνέβησαν μέσα σε 48 ώρες. Στο παρελθόν έχουν «χαθεί» και άλλοι παίκτες ριάλιτι, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα τον τραγικό θάνατο του ωραίου Πάνου Ζάρλα και μάλιστα μετά το πάρτι γενεθλίων του, σε τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Συγγρού, το οποίο είχε καταγράψει κάμερα ασφαλείας.

Ντέμη Γεωργίου – «MasterChef»

Η εύχαρις και αληθινή Ντέμη Γεωργίου συμμετείχε στο «MasterChef» το 2020 και από την πρώτη στιγμή ξεχώρισε, ενώ δεν είχε κρύψει την επιθυμία της να γίνει η πρώτη vegan masterchef. Η 39χρονη πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής του Star είχε ανοίξει ένα δικό της εστιατόριο στη Νάουσα της Πάρου. Επαθε οξεία βακτηριακή μόλυνση, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της το βράδυ του Σαββάτου (20/7). Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Πάρου, όπου οι γιατροί τής παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, ενώ το πρωί της Κυριακής (21/7) μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στην Αθήνα και νοσηλεύτηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Ωστόσο, υπέστη σηπτικό σοκ και έχασε τη μάχη για τη ζωή. Η ίδια είχε γίνει αγαπητή στο κοινό και με την απόφασή της να μιλήσει για τη σύντροφό της και τη μακροχρόνια σχέση τους.

Ντέμη Γεωργίου

Πάνος Ζάρλας – «Power οf Love»

Τα ξημερώματα της 31ης Μαΐου 2019, ενώ ο Πάνος Ζάρλας επέστρεφε από το πάρτι γενεθλίων και διέσχιζε τη λεωφόρο Συγγρού, για άγνωστο λόγο, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του στο ύψος του Ωνασείου. Ο 28χρονος νικητής του «Power οf Love», ο οποίος δεν φορούσε προστατευτικό κράνος στο κεφάλι, έπεσε με σφοδρότητα πάνω στα σιδερένια κιγκλιδώματα και βρήκε ακαριαίο θάνατο. Ο Πάνος Ζάρλας πέθανε σε ηλικία 28 ετών, ανήμερα των γενεθλίων του, και συγκλόνισε το πανελλήνιο, γιατί ήταν αγαπητό παιδί και δη στο γυναικείο κοινό. Ο Πάνος Ζάρλας είχε συμμετάσχει στο «Power of Love», στο οποίο μάλιστα είχε αναδειχθεί νικητής. Τραγική μορφή η μητέρα του στα ρεπορτάζ μετά το τροχαίο.

Πανος Ζάρλας

Ερμής Καραγιάννης – «GNTM»

Ομορφος αλλά απελπισμένος από τη ρηχότητα των προσωπικών σχέσεων και τη δυσκολία τους. Το 2020 ο τότε 19χρονος Ερμής Καραγιάννης είχε συμμετάσχει στις οντισιόν του «GNTM 3», αλλά δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι, αφού οι κριτές διχάστηκαν, με αποτέλεσμα να πάρει δύο «ναι» και δύο «όχι». Ο ίδιος εργαζόταν ήδη ως μοντέλο, ενώ είχε παίξει στο τρέιλερ του «Big Brother» του Σκάι. Τον περασμένο Μάιο, σαν κεραυνός έσκασε η είδηση ότι ο 23χρονος Ερμής Καραγιάννης είχε δώσει τέλος στη ζωή του, πηδώντας από τον πέμπτο όροφο της πολυκατοικίας όπου έμενε. mΜάλιστα, ο πατέρας του προσπάθησε να τον σώσει, αλλά έπεσε από τα χέρια του.

Ερμής Καραγιάννης

Γιώργος Νάιδας – «Bar»

Τον Γιώργο Νάιδα τον γνωρίσαμε μέσα από το «Bar», που προβλήθηκε την άνοιξη του 2002 από το Mega. Μπορεί να έμεινε στο ριάλιτι μόνο τρεις ημέρες, όμως ήταν από τους παίκτες που είχαν κάνει αισθητή την παρουσία τους, ενώ ο ίδιος, αποχωρώντας από το «Bar», είχε δηλώσει: «Μαγκιά είναι να αφήνει κανείς τα εκατομμύρια και τη δημοσιότητα και να… την κάνει». Δυστυχώς, το νήμα της ζωής του κόπηκε πρόωρα στις 6 Αυγούστου 2008, όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και σκοτώθηκε. Ηταν μόλις 34 ετών και ο θάνατός του δεν σόκαρε μόνο την τοπική κοινωνία της Νάξου, όπου έγινε το τροχαίο δυστύχημα, αλλά και το κοινό που τον είχε γνωρίσει μέσα από το «Bar».

Γιώργος Νάιδας

Τζώρτζης Μονογυιός – «The Wall»

Τα είχε όλα και έφυγε νωρίς με μια γκαζιά… Το 2003, όταν ο Τζώρτζης Μονογυιός ήταν 23 ετών, είχε λάβει συμμετοχή στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 «The Wall». Μάλιστα, ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισε το τηλεοπτικό κοινό, ενώ είχε συζητηθεί αρκετά το ειδύλλιό του με τη συμπαίκτριά του Σίσσυ Γιαννακοπούλου, το οποίο αναπτύχθηκε μέσα στο παιχνίδι, αλλά μετά την έξοδό τους από το παιχνίδι τελικά χώρισαν. Τον Ιανουάριο του 2022 ο 42χρονος Τζώρτζης Μονογυιός σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα, όταν έχασε τον έλεγχο της Ferrari που οδηγούσε για πρώτη φορά, βγήκε εκτός δρόμου και κατέληξε σε ένα δέντρο. Στο αυτοκίνητο, το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες μετά τη σύγκρουση, επέβαινε και η σύζυγος του Τζώρτζη Μονογυιού, η οποία μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένη στο νοσοκομείο. Είχαν αποκτήσει δύο παιδιά.

Γιάννης Βάκρινος – «Φάρμα»

Ο Γιάννης Βάκρινος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του στη «Φάρμα» το 2003. Γνωστός επιχειρηματίας της Πάτρας και πατέρας τριών παιδιών, πέθανε στις 20 Αυγούστου του 2012 σε τροχαίο δυστύχημα με το αυτοκίνητό του. Εδινε μάχη στο νοσοκομείο για περίπου 20 μέρες, αλλά τελικά άφησε την τελευταία του πνοή και τους συγγενείς του σε σοκ και θλίψη.

Βάκρινος

Τάσος Μπερδέσης – «Survival Secret»

Βγήκε νικητής, αλλά δεν ξέφυγε από το πεπρωμένο του. Γνωστός πυγμάχος και νικητής του ριάλιτι του Epsilon «Survival Secret» το 2017 ήταν ο Τάσος Μπερδέσης, που έπεσε νεκρός σε καρτέρι θανάτου στη Βάρη. Ο νεαρός άνδρας πέθανε στις 31 Μαΐου, όταν άγνωστοι τον πυροβόλησαν με καλάσνικοφ στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 22.

Τάσος Μπερδέσης

Manolo – «X-Factor»

Ο «Manolo» ή Μανώλης Βαβουράκης, ο γνωστός tiktoker, που πέθανε πριν από λίγες μέρες σκορπίζοντας θλίψη στα social media, δεν είχε καταφέρει να φτάσει στην τελική φάση του «X-Factor», είχε όμως λάβει μέρος στις auditions. Αγαπητός, ταλαντούχος, αλλά «έφυγε» νωρίς.

Manolo

Ελένη Καριολάκη – «Ελλάδα έχεις ταλέντο»

Εδωσε χαρά αλλά έφυγε τραγικά. Ακόμα μία παίκτρια που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της σε ριάλιτι είναι η Ελένη Καριολάκη, που πέθανε τον Νοέμβριο του 2023. Εγινε γνωστή μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και από τις εμφανίσεις της στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια. Αφησε την τελευταία της πνοή ξαπλωμένη στο ντιβάνι του δωματίου της, με τον σύζυγό της να μην έχει καταλάβει ότι έχει φύγει από τη ζωή, ώσπου 4-5 μέρες μετά, γείτονες έκαναν καταγγελία στην Αστυνομία, λόγω έντονης δυσοσμίας στο διαμέρισμά της.

Ελένη Καριολάκη

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This