Σταύρος Νιάρχος και Ντάσα Ζούκοβα: Από τις σκαφάτες διακοπές στα ελληνικά νησιά στη λάμψη των Ολυμπιακών Αγώνων

Από Κυκλάδες... Παρίσι!

Must Read

Από το μαγιό του κατευθείαν με μαύρο κοστούμι και γραβάτα βρέθηκε ο Ελληνας μεγιστάνας κληρονόμος Σταύρος Νιάρχος, ο οποίος σε μία από τις σπάνιες κοσμικές εμφανίσεις του έδωσε το «παρών» στο Παρίσι, στη δεξίωση του «Fondation Loyis Vuitton», που οργανώθηκε με την ευκαιρία της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, όπου το ζεύγος Νιάρχου – Ζούκοβα αναμένεται να δώσει το «παρών» δίπλα σε βασιλείς, πρωθυπουργούς και άλλους επίσημους από όλον τον κόσμο.

  • Από τον Δημήτρη Λυμπερόπουλο

Το ερωτευμένο, ηλιοκαμένο ζεύγος έχει γεμίσει τις μπαταρίες του, άλλωστε, από την πρόσφατη κρουαζιέρα που πραγματοποίησε με πολυτελέστατο mega yacht στα ελληνικά νησιά, μεταξύ των οποίων ήταν η Μύκονος και η Αντίπαρος.

Ντάσα Ζούκοβα, Στέλλα Μακάρτνεϊ

Το ταξίδι στην Ελλάδα αρχικά «μαρτύρησε» η 42χρονη Ρωσίδα συλλέκτρια σύζυγος του Νιάρχου, Ντάσα Ζούκοβα, καθώς ως περήφανη μαμά, μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών από τις διακοπές της με τον τρίχρονο γιο της Φίλιππο Νιάρχο junior να παίζει στη θάλασσα με τα κουβαδάκι του. Η Ζούκοβα δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ομορφιά των Κυκλάδων, ανεβάζοντας φωτογραφίες με λευκά σπίτια με μπλε παντζούρια, βουκαμβίλιες αλλά και τα αγαπημένα Caprice μπισκότα του γιου της.

Καμίλ Ρόου, Ντάσα Ζούκοβα, Μπεατρίς Μπορομέο

Στην κρουαζιέρα το ζεύγος φιλοξενούσε και φίλους του, όπως το μοντέλο Καμίλ Ρόου, που είναι σύντροφος του Τεό Νιάρχου, την Μπεατρίς Μπορομέο και τη διάσημη σχεδιάστρια μόδας Στέλλα Μακάρτνεϊ. Η στήλη πάντως πέτυχε το ζεύγος Νιάρχου – Ζούκοβα στη Μύκονο παρέα με τον αγαπημένο φίλο του Σταύρου Νιάρχου, Ηλία Μαυρολέων, της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας και τη σύντροφό του Marie.

Σταύρος Νιάρχος και Ντάσα Ζούκοβα στο Παρίσι

Μετά τη Μύκονο, η πολυτελέστατη θαλαμηγός έδεσε στην Αντίπαρο, καθώς εκεί η αδερφή του Νιάρχου, Ευγενία στο ντιζαϊνάτο -σύγχρονο έργο τέχνης- ξενοδοχείο της Αθανασίας Κομνηνού «The Rooster» παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία τα νέα της κοσμήματα στο «Summer Trunk Show». Στην Αντίπαρο το ζεύγος Νιάρχου με τον γιο του έδωσε το «παρών» και σε ακόμα ένα χαρούμενο και ευτυχές γεγονός, στη βάπτιση του νεοφώτιστου Κωνσταντίνου -Ντίνου- Μαρτίνου, γιου του Γιάννη και της Μάγιας Μαρτίνου, με νονό τον Ντίνο Κόκκαλη.

Ευγενία Νιάρχου

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This