Στέλλα Μπεζαντάκου: Κωδικό όνομα Stella, τώρα και… σε μαγιό!

Η Μπεζαντάκου έβαλε την υπογραφή της σε σχέδιο μαγιό που πήρε το όνομά της

Must Read

Σε συνεργασία με γνωστή σχεδιάστρια μόδας, η δημοφιλής τραγουδίστρια Στέλλα Μπεζαντάκου, η οποία κυκλοφόρησε πρόσφατα το viral remix του hit «Σαν μπλουζάκι», έβαλε τη δημιουργική υπογραφή της σε σχέδιο μαγιό που πήρε τ’ όνομά της. Πρόκειται για ένα αποκαλυπτικό μπικίνι με κρίκους, το οποίο κυκλοφορεί σε δύο χρώματα: πορτοκαλί και κίτρινο, από το brand Aqua Kate με τον κωδικό Stella.

  • Από τον Ηλία Μαραβέγια

Η εκρηκτική αοιδός πραγματοποίησε την Πέμπτη και τη φωτογράφιση για την προώθηση των μαγιό που φέρουν το όνομά της, ποζάροντας στον φακό του ταλαντούχου Mathews με πολύ sexy διάθεση. Μια από αυτές τις εικόνες μάλιστα πρόκειται να χρησιμοποιηθεί και ως αφίσα για τις live εμφανίσεις της σε beach bars (και όχι μόνο) ανά την Ελλάδα. H «Espresso» εξασφάλισε κατ’ αποκλειστικότητα τις πρώτες εικόνες του shooting, στις οποίες η Στέλλα Μπέζαντάκου κλέβει τις εντυπώσεις με το καλλίγραμμο σώμα της.

Η τραγουδίστρια βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα και αυτό το οφείλει στο γεγονός ότι τους τελευταίους τέσσερις μήνες ακολουθεί πολύ αυστηρή διατροφή, που περιλαμβάνει κοτόπουλο, ψάρι, κάποια συγκεκριμένα φρούτα, σαλάτες, πολύ νερό, πρωτεΐνες, αμινοξέα, και βιταμίνες. Συνδυαστικά κάνει και εντατικό personal training με τον γυμναστή της Στράτο Θανάση, ο οποίος δεν… της χαρίζεται, την προπονεί σκληρά και έχει βάλει στόχο να την κάνει champion!

Συνολικά έχει χάσει έξι κιλά αυτό το διάστημα και το αποτέλεσμα της σκληρής προσπάθειάς της φαίνεται ξεκάθαρα στο κορμί της, που είναι… κόλαση! Θέλετε και το καλύτερο; Απόψε, Σάββατο 27 Ιουλίου, η Στέλλα Μπεζαντάκου αρχίζει θριαμβευτικά τις live εμφανίσεις της από το νυχτερινό κέντρο Ολα Ελληνικά, στα Μελίσσια, με το πρώτο της live να είναι ήδη sold out. Για τη συνέχεια η αγαπημένη τραγουδίστρια, η οποία… χαλάει κόσμο με το remix του hit «Σαν μπλουζάκι», έχει προγραμματισμένες εμφανίσεις σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Καβάλα, Κρήτη, Κέρκυρα. Και έπεται συνέχεια…

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This