Αν είναι δυνατόν: Χρωστούσε 0,02 λεπτά στην τράπεζα και τώρα τα «κοράκια» της ζητούν 70 ευρώ!

Ιστορία καθημερινής ελληνική τρέλας…

Must Read

Μια απίστευτη ιστορία ελληνικής τραπεζικής τρέλας έφερε στο φως το Open. Μια γυναίκα που έχει 83% αναπηρία και ζει με αναπηρικό επίδομα και ΚΕΑ, προ ετών χρωστούσε στην τράπεζα δύο λεπτά του ευρώ (0,02), χρέος για το οποίο όπως είπε η Χρυσούλα Καζαντζίδου, δεν ενημερώθηκε ποτέ.

Φτάσαμε έτσι στο σήμερα, με την τράπεζα να της ζητά τώρα –μέσω εισπρακτικής εταιρείας– να πληρώσει 70 ευρώ!

Είναι να τραβάει κανείς τα μαλλιά του…

Το έγγραφο με την οφειλή της κ. Καζαντζίδου και την απαίτηση πληρωμής
  • Η ίδια εξιστόρησε το χρονικό της τρέλας:

«Το 2011-2012 πήγα στις τράπεζες και πήρα βεβαιότητα οφειλών για να μπω στο νόμο Κατσέλη. Πήγα και στην εν λόγω τράπεζα που χρωστάω το τεράστιο ποσό των δύο λεπτών και μου έδωσε τη βεβαίωση οφειλών. Όλα αυτά έχουν κατατεθεί στο φάκελο. Πριν μια εβδομάδα, μου έρχεται ένα χαρτί από μία εισπρακτική και μου λέει ότι για δύο λεπτά κεφάλαιο, μου ζητάνε 69,91 ευρώ. Ουδέποτε ενημερώθηκα από την τράπεζα ότι υπάρχει αυτή η οφειλή. Προσπάθησα να έρθω σε επικοινωνία με την εισπρακτική, δεν κατέστη δυνατό. Εχτές όμως με πήρανε και όταν μίλησα με την κυρία, της λέω ‘για το τεράστιο χρέος των δύο λεπτών με πήρατε’. Μου λέει ‘δύο λεπτά;’, της λέω ‘ναι’ και μου απάντησε ‘θα το κοιτάξουμε και θα σας ξανακαλέσουμε’. Αυτό».




Μάλιστα, όπως είπαν οι δύο παρουσιαστές της εκπομπής «Τώρα Μαζί», Ευλαμπία Ρέβη και Σπύρος Χαριτάτος, πολλοί τηλεθεατές έστελναν παρόμοια μηνύματα για τις τράπεζες, με έναν εξ αυτών, να καταγγέλλει:

«Για υπόλοιπο 0,05 λεπτών από μία πιστωτική που είχα ξεπληρώσει και ακυρώσει, μετά από 13 χρόνια μου λένε να πληρώσω 80 ευρώ!»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Η μόνη λύση για τα κοράκια είναι να μπουν φυλακή. Είναι απαράδεκτοι. Φυσικά η άχρηστη κυβέρνηση δεν κάνει κάτι. Αι σιχτιρ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This