Τα δύο λάθη του Λευτέρη Πετρούνια και η αγωνία του για τον τελικό

Must Read

Ο Λευτέρης Πετρούνιας θα περιμένει μέχρι το βράδυ για να οριστικοποιήσει τη συμμετοχή του στον τελικό των κρίκων. Το απόγευμα θα πέσουν στη μάχη τα βαριά χαρτιά του αγωνίσματος που θα διαμορφώσουν την τελική κατάταξη που οδηγεί στον τελικό της 4ης Αυγούστου.

Οι 14.800 βαθμοί που πήρε, στο Τόκιο έδωσαν εισιτήριο πρόκρισης στον 8ο αθλητή που συμμετείχε στον τελικό.

Στο Παρίσι είναι διαφορετικά. Ο Λευτέρης είναι πρώτος μεταξύ 19 αθλητών και θεωρείται απίθανο στα απογευματινά προκριματικά να βρεθούν οκτώ αθλητές με υψηλότερη βαθμολογία. Θα έχει σημασία όμως η κατάταξη.




Θυμίζουμε ότι στη διοργάνωση του 2021 στην Ιαπωνική πρωτεύουσα ο Πετρούνιας είχε περάσει πρώτος στον τελικό με 15.333 βαθμούς, αλλά εκεί με 15.200 στη βαθμολογία ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου. Ο βαθμός δυσκολίας της άσκησης ήταν τότε 6,3.

Αμέσως μετά τον αγώνα του μίλησε για τα δύο λάθη που έκανε, στην κατακόρυφο και στην έξοδο που του στέρησαν θψηλότερη βαθμολογία, αλλά παραδέχτηκε ότι ο Κινέζος αντίπαλος του είναι καλύτερος.

Πιστεύει ότι στον τελικό θα συμβεί το αντίθετο του Τόκιο που στον προκριματικό είχε καλύτερη επίδοση από τον τελικό. Υπολογίζει μια βαθμολογία κοντά στο 15.300 και από εκεί κι ύστερα το θέμα είναι το θα γίνει με τους αντιπάλους του. Θα τον βοηθήσει το γεγονός ότι ο τελικός γίνεται απόγευμα σε ώρα που έχει συνηθίσει να αγωνίζεται και έχει προσαρμόσει κατάλληλα το πρόγραμμα του.

Ο στόχος του Πετρούνια είναι το μετάλλιο. Αν το κερδίσει γίνεται ο πρώτος στο αγώνισμα που ανεβαίνει τρεις φορές στο βάθρο και γράφει ιστορία, όχι για την Ελλάδα, αλλά παγκοσμίως.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This