Αγέρωχος μπροστά στην εξωγήινη απειλή του «μεσάζοντα» οπλικών συστημάτων

Must Read

Ο Κυριάκος κέρδισε και το Παρίσι. Μάγεψε κυριολεκτικά με το αγέρωχο βλέμμα του εμπρός στα φυσικά φαινόμενα που λύγισαν τους περισσότερους παρευρισκόμενους.

Αυτό όμως που δεν είναι γνωστό, είναι ότι πριν από την τελετή έναρξης, ο Κυριάκος ήρθε αντιμέτωπος με έναν πρώην σύμβουλο του, ο οποίος παραδόξως βρέθηκε στο Παρίσι, μαζί με «σεσημασμένη» παρέα προώθησης μεγάλης γαλλικής βιομηχανίας οπλικών συστημάτων.

Βλέποντας τους ο Κυριάκος γούρλωσε κυριολεκτικά τα μάτια: Πιθανότερο ήταν να δει εξωγήινο παρά τον συγκεκριμένο άνθρωπο, τη συγκεκριμένη στιγμή. Να φανταστείτε ότι το πρωί της ίδιας ημέρας, είχε δημοσιοποιηθεί ότι κάποιοι από την συγκεκριμένη ομήγυρη του πρώην συμβούλου, είχαν βρεθεί υπό παρακολούθηση από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, για λόγους εθνικής ασφάλειας!

Συνοψίζω το γεγονός προκειμένου να αντιληφθεί την σοβαρότητα του: Ο άνθρωπος τον οποίο ο σοφός ηγέτης μας είχε την οξυδέρκεια και τον έδιωξε από το Μαξίμου, εμφανίστηκε στο Παρίσι, παρέα με ανθρώπους που είχαν τεθεί υπό παρακολούθηση για λόγους εθνικής ασφάλειας και ήλθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τον Κυριάκο μας!

Εάν ο ατσάλινος πρωθυπουργός μας δεν κρατούσε την ψυχραιμία του και δεν απομακρυνόταν γρήγορα από το σημείο, είναι βέβαιο ότι το συγκεκριμένο κονκλάβιο θα έπεφτε πάνω του, προκειμένου να τον πιέσει να δώσει μερικά δισεκατομμύρια ακόμα σε γαλλικό κολοσσό οπλικών συστημάτων…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This