Ολυμπιακοί Αγώνες: Ράφα Ναδάλ – Κάρλος Αλκαράθ, σαν δυό σταγόνες… αίμα

Must Read

Το βράδυ του Σαββάτου μερικά εκατομμύρια άνθρωποι έγιναν μάρτυρες μιας ιστορικής συνύπαρξης. Ο 38χρονος Ράφα Ναδάλ ήταν συμπαίκτης με τον ηλικίας 21 χρόνων Κάρλος Αλκαράθ στο διπλό του Ολυμπιακού Τουρνουά.

Μπήκαν μαζί το χθες και το σήμερα του παγκόσμιου τένις στο ίδιο γήπεδο που ο Ράφα έχει κερδίσει 14 Ρολάν Γκαρός κι ο μικρός, που θέλει να του… μοιάσει άνοιξε λογαριασμό φέτος στο μεγάλο αυτό τουρνουά.

Κάποιος έγραψε σε μια ανάρτηση «μοιάζουν σαν δυό σταγόνες νερό», για να πάρει την… πληρωμένη απάντηση: «Όχι μοιάζουν σαν δυό σταγόνες αίμα. Είναι και οι δύο διψασμένοι για τη νίκη!».




Ο Ναδάλ ήταν η πατρική φιγούρα στον αγώνα με το δίδυμο της Αργεντινής Αντρές Μολντένι και Μάξιμο Γκονζάλες. Έδινε συμβουλές στον Καρλίτος, έβγαινε μπροστά στις δύσκολες φάσεις. Κι ο μικρός το ανταπέδιδε αμέσως μετά!

Θα μπορούσε κάποιος να σχολιάσει ότι το ταλέντο έρεε στο μισό γήπεδο, το δικό τους γήπεδο. Όμως δεν ήταν μόνο αυτό. Ήταν το πάθος για τη νικη. Λες κι έπαιζαν τελικό!




Η συμμετοχή τους δεν είχε κίνητρο το χρήμα, όπως συμβαίνει στα τουρνουά που μετέχουν. Απλά ήθελαν να γράψουν τη δική τους ιστορία σε μια μεγάλη διοργάνωση όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Θέλησαν να στείλουν το μήνυμα ότι ακόμα και σε αυτό το επίπεδο μετρά η δόξα.

Το δίδυμο της Αργεντιής είναι από τα καλύτερα στο διπλό. Και δεν… έπεσε χωρίς μάχη. Απόδειξη τα σετ (7-6 και 6-4). Είχαν κι αυτοί συναίσθηση ότι αυτό το ματς θα περνούσε στην Ιστορία κι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

«Έχουμε δουλέψει καλά ως ζευγάρι» είπε μετά τον αγώνα ο Ράφα, ενώ ένα άλλο ιερό τέρας του αθλήματος ο Νόβακ Τζόκοβιτς είχε κάνει το καλύτερο… προμόσιον στην αναμέτρηση λέγοντας: «Περιμένω πως και πως να δω αυτόν τον αγώνα».

Η επόμενη παράσταση θα έχει αντιπάλους το δίδυμο από τη Γερμανία. Κι αν φθάσουν στον τελικό τους προορισμό που είναι το χρυσό μετάλλιο, μπορεί να μην ξέρουμε που θα το… χωρέσουν στην τροπαιοθήκη τους, αλλά είναι βέβαιο ότι χιλιάδες άνθρωποι θα το συζητούν για χρόνια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This