Ατόπημα Ανδρουλάκη στην Κύπρο

Must Read

Δεν μπορώ να πω. Ανέκαθεν οι Κύπριοι αδελφοί μας έδειχναν σεβασμό απέναντι στους Ελλαδίτες πολιτικούς. Και φρόντιζαν για την ενδεδειγμένη φιλοξενία τους κάθε φορά που εκείνοι επισκέπτονταν τη Μεγαλόνησο.

Έτσι έγινε και την προηγούμενη εβδομάδα στις εκδηλώσεις για τη μαύρη επέτειο των 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή και κατοχή του βόρειου τμήματος του νησιού. Μόνο που όπως μαθαίνω αυτή τη φορά σχημάτισαν τις χείριστες εντυπώσεις για την παρουσία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκου Ανδρουλάκη κατά τις συναντήσεις που είχαν μαζί του στη Λευκωσία.

Τι συνέβη;

Μου μετέφεραν πως ο πρόεδρος Νίκος είναι της επιφανειακής γνώσης σε ό,τι αφορά το Κυπριακό, δηλαδή αγνοεί βασικά ιστορικά γεγονότα. Επίσης, ομιλεί για Έλληνες και Κύπριους και όχι για Ελλαδίτες που είναι το ορθόν. Εντάξει, λίγο διάβασμα πριν από επίσημα ταξίδια δεν έβλαψε κανέναν. Ακόμη και στο αεροπλάνο…

Κυρία επί των Τιμών – Εστία της Κυριακής

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This