Εργατικό δυστύχημα στη Φυλή: Πατέρας ενός παιδιού ο άνδρας που σκοτώθηκε – Τι λένε οι συνάδελφοί του

«Έχει ξανακάνει αυτή τη διαδικασία πάρα πολλές φορές και σε πιο δύσκολες συνθήκες, ήταν έμπειρος οδηγός»

Must Read

Απαντήσεις στην ανείπωτη τραγωδία που εκτυλίχθηκε στη χωματερή των Άνω Λιοσίων το πρωί, με θύμα 58χρονο εργαζόμενο καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων, καλείται να δώσει η αρμόδια υπηρεσία.

Λίγο μετά τις 8:30, ο άτυχος οδηγός, αφού άδειασε τους κάδους στο χώρο συγκέντρωσης των απορριμμάτων μέσα στη χωματερή, κατέβηκε από το όχημα, το οποίο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες «τσούλησε» και έπεσε πάνω του, με συνέπεια να τον τραυματίσει  θανάσιμα στο κεφάλι.

Ο 58χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο Νοσοκομείο της Ελευσίνας, όμως δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά του. Η σορός του άτυχου εργαζομένου αναμένεται να υποβληθεί σε νεκροψία-νεκροτομή, ώστε να πέσει «φως» στις συνθήκες θανάτου του.

Έρευνες για την τραγωδία

Την ίδια ώρα, στο σημείο διενεργούν έρευνα άνδρες της ΕΛΑΣ, που ελέγχουν το απορριμματοφόρο προκειμένου να εξακριβώσουν τις ακριβείς συνθήκες του εργατικού δυστυχήματος.

«Ο συνάδελφος μόλις είχε αδειάσει και κατά την πορεία της διαδρομής κατέβηκε από το απορριμματοφόρο. Ακολούθησε μια πορεία παλαβή, σταμάτησε σε κάτι αναχώματα και ο οδηγός βρέθηκε πίσω από το φορτηγό και τον πάτησε. Το αμάξι έφυγε και πέρασε από πάνω του… Κανείς δεν γνωρίζει αν κατέβηκε και του λύθηκε το χειρόφρενο ή αν του έφυγε το όχημα γιατί στο σημείο εκείνο γλιστρά ο δρόμος», δήλωσε ο Πρόεδρος του Σωματείου Οδηγών Αυτοκινήτων του Δήμου Αθηναίων «Η Πρόοδος», ο κ. Ηλίας Κουτσιμπέλης και συνέχισε:

«Έχει ξανακάνει αυτή τη διαδικασία πάρα πολλές φορές και σε πιο δύσκολες συνθήκες, ήταν έμπειρος οδηγός. Η Αστυνομία θα βρει τι ακριβώς έχει γίνει. Πρόκειται για ένα τραγικό συμβάν πάνω σε ώρα εργασίας. Έχουμε χάσει πάνω από 40 συναδέλφους εν ώρα εργασίας».

Ο κ. Κουτσιμπέλης επεσήμανε πως μια από τις εκδοχές που εξετάζεται είναι να έχει γλιστρήσει. «Επειδή συνηθίζεται ως τακτική να καταβρέχουμε το σημείο για να μη σηκώνεται σκόνη με αποτέλεσμα όμως να γλιστράνε τα αυτοκίνητα. Μπορεί να πανικοβλήθηκε και να πήδηξε», επεσήμανε και κατέληξε: «Άλλη μια εκδοχή είναι να σταμάτησε για κάποιον προσωπικό του λόγο μπροστά από το όχημα να μην το είχε ασφαλίσει καλά και να λύθηκε το χειρόφρενο. Κάνεις δεν ξέρει δεν υπάρχει επίσημος μάρτυρας μόνο όσοι τον είδαν λίγο πριν και λίγο μετά. Η αστυνομία είναι εκεί και εξετάζει την κατάσταση».

Ο 58χρονος οδηγός, με καταγωγή από την Μεσσηνία, ήταν μόνιμος υπάλληλος στην καθαριότητα του Δήμου Αθηναίων, ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός κοριτσιού.

Δείτε επίσης: Τραγωδία στον ΧΥΤΑ Φυλής: Νεκρός οδηγός απορριμματοφόρου – Παρασύρθηκε από το όχημά του

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This