Τεντόγλου – Καραλής καταγράφουν με απολαυστικό τρόπο την άφιξη της ελληνικής αποστολής στο Ολυμπιακό Χωριό

Πέρα από το Χρυσό Μετάλλιο, θέτουν, πλέον, υποψηφιότητα και για το... Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας μικρού μήκους!

Must Read

Σαν μικρά… σκανταλιάρικα παιδιά, ο Μίλτος Τεντόγλου και ο Εμμανουήλ Καραλής, έσπευσαν να καταγράψουν με τον πλέον απολαυστικό τρόπο την άφιξη της ελληνικής αποστολής στο Ολυμπιακό Χωριό.

Το ασυναγώνιστο δίδυμο των πρωταθλητών του στίβου κατέγραψαν όλα όσα είδαν και έκαναν από την στιγμή που ξεκίνησαν την πορεία τους προς το Σεν Ντενί, έως ότου εγκαταστάθηκαν στο δωμάτιό τους, με τον Manolo να καταγράφει τα πάντα με το κινητό του ως… vlogger που σέβεται τον εαυτό του, και τον Μίλτο να αναλαμβάνει την περιγραφή των όσων βλέπουμε με το χαρακτηριστικό… χαλαρό στυλ του.

Σημειώνεται πως, προσωρινά, η ομάδα του Στίβου βρισκόταν στο Άντονι, ένα προάστιο του Παρισιού περίπου μία ώρα μακριά από το κέντρο της γαλλικής πρωτεύουσας, για να κάνουν τις τελευταίες προπονήσεις τους. Ωστόσο, από σήμερα σύσσωμη η ελληνική αποστολή βρίσκεται εκεί όπου χτυπάει η καρδιά των Ολυμπιακών Αγώνων!

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This