Απειλές των διοργανωτών για όσους αποδοκίμασαν τον Ολλανδό παιδοβιαστή αθλητή

Μετά την προστασία της Ολλανδικής ομοσπονδίας βόλεϊ, της Ολυμπιακής Επιτροπής και της ΔΟΕ προστέθηκαν και οι Γάλλοι!

Must Read

Κυριακή πρωί στο Παρίσι δίπλα στον Πύργο του Άιφελ όπου γίνεται το μπιτς βόλεϊ. Πρώτη μέρα που βγαίνει ο ήλιος και φεύγουν τα σύννεφα.

Κι όμως πάνω από τον αγώνα του ολλανδικού δίδυμου με τον αντίστοιχο ιταλικό υπάρχει μια βαριά σκιά. Ο 29χρονος Στίβεν βαν ντε Βέλντε είναι μεν αθλητής, αλλά το παρελθόν του είναι σκοτεινό. Στα 19 του χρόνια είχε μεθύσει και βιάσει μια 12χρονη Αγγλία. Την είχε γνωρίσει στο facebook και ταξίδεψε μέχρι την πατρίδα της για να τη γνωρίσει και να την κακοποιήσει. Την μέθυσε, της έδωσε ναρκωτικά κι αυτή χωρίς να έχει έλεγχο των πράξεών της υπέκυψε.

Μπορεί να καταδικάστηκε σε 4 χρόνια φυλάκιση, αλλά στην πατρίδα του η ποινή περιορίστηκε στον ένα χρόνο, όσο δηλαδή είχε εκτίσει στην Αγγλία!

Η είσοδος του συνοδεύτηκε από αποδοκιμασίες εκ μέρους των θεατών. Στα πρώτα σερβίς που επεχείρησε ο αγώνας διακόπηκε από τις αποδοκιμασίες. Χρειάστηκε η επέμβαση των υπευθύνων για να συνεχιστεί το παιχνίδι και η απειλή ότι θα αποβληθούν οι… ταραξίες και θα τους ακυρωθούν τα επόμενα εισιτήρια που έχουν αγοράσει!

Το ματς ολοκληρώθηκε, αλλά δεν έχασαν μόνο οι Ολλανδοί, αλλά και οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Δεν είναι μόνο ότι αγωνίστηκε, είναι και τα όσα έγιναν για να φθάσει μέχρι εκεί. Ένα δίχτυ προστασίας απλώθηκε από την ομοσπονδία βόλεϊ της χώρας, από την Ολυμπιακή Επιτροπή και φυσικά τη ΔΟΕ που έδωσε την τελική έγκριση.

Ο Βέλντε πήγε στο Παρίσι, δεν μένει στο Ολυμπιακό Χωριό, αλλά σε ξενοδοχείο, έχει υπογράψει δέσμευση ότι δεν θα μιλήσει σε δημοσιογράφους, ενώ οι παράγοντες της χώρας του εξακολουθούν να επαναλαμβάνουν μονότονα την ίδια θέση: «Μιλάμε για κάτι που έγινε πριν δέκα χρόνια, χρειάζεται μια δεύτερη ευκαιρία…»

Πριν δέκα χρόνια η μικρή Αγγλίδα ήταν 12 χρόνων. Σήμερα είναι 22. Άραγε πως θα αισθάνεται; Αναρωτήθηκε κανείς;

Διαβάστε ακόμη:
Βιαστής 12χρονου κοριτσιού αγωνίζεται στο μπιτς βόλεϊ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This