Τραμπ: «Το bitcoin αντιπροσωπεύει την ανεξαρτησία έναντι του κρατικού καταναγκασμού και της κυβέρνησης Μπάιντεν-Χάρις»

«Αν δεν υιοθετήσουμε τα κρυπτονομίσματα, θα το κάνει η Κίνα»

Must Read

Ο Ντόναλντ Τραμπ μίλησε για τους πόρους της άυλης φύσης, αν και δεν είχε και τα καλύτερα λόγια -πιο παλιά- για τα κρυπτονομίσματα. Ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος Ντόναλντ Τραμπ εξελίχθηκε σε υπέρμαχο των κρυπτονομισμάτων, υποσχόμενος πως εάν επανεκλεγεί στον Λευκό Οίκο για δεύτερη θητεία τον Νοέμβριο, θα είναι ο «πρόεδρος υπέρ της καινοτομίας και υπέρ του bitcoin που χρειάζεται η Αμερική».

Και πρόσθεσε: «Το bitcoin αντιπροσωπεύει την ελευθερία, την κυριαρχία και την ανεξαρτησία έναντι του κρατικού καταναγκασμού και του ελέγχου της κυβέρνησης ΜπάιντενΧάρις», είπε στη διάρκεια συνεδρίου του τομέα κρυπτονομισμάτων στη Νάσβιλ (Τενεσί).

Ο ίδιος υποσχέθηκε πως αν επικρατήσει στις κάλπες, όχι μόνο θα «κρατήσει το 100%» των μπιτκόιν που διακρατεί «η αμερικανική κυβέρνηση», αλλά θα αναγορεύσει το ψηφιακό νόμισμα σε «σκληρό πυρήνα των εθνικών στρατηγικών αποθεμάτων. Αυτή θα είναι η πολιτική της κυβέρνησής μου», διαβεβαίωσε, παροτρύνοντας τους Αμερικανούς κατόχους κρυπτονομισμάτων «να μην τα πουλήσουν ποτέ».

«Αν δεν υιοθετήσουμε τα κρυπτονομίσματα και την τεχνολογία του bitcoin, θα το κάνει η Κίνα», επανέλαβε. «Η μοίρα της Αμερικής είναι να ηγείται, να ξεπερνά τους αντιπάλους της και δεν θα εκχωρήσουμε τις βιομηχανίες μας σε κανέναν», πρόσθεσε. Παραδέχθηκε πάντως πως για το mining (σ.σ. «εξόρυξη», επιβεβαίωση συναλλαγών επ’ αμοιβή) και «παραγωγή» bitcoin και αλυσίδων blockchains θα χρειαστούν «τεράστιες ποσότητες ηλεκτρισμού».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This