«Υψηλή Κοινωνία»: Η πρώτη ταινία που βγάζει στους κινηματογράφους η νέα εταιρεία διανομής REPERTORY

Από την Πέμπτη 1η Αυγούστου 2024 στα θερινά τα σινεμά

Must Read

Ορμώμενη μεν από τη… μανία των θερινών «επανεκδόσεων» κλασικών -ή όχι και τόσο-ταινιών της παγκόσμιας κινηματογραφίας στα open-air cinemas όλης της χώρας, η νεοσύστατη εταιρεία διανομής REPERTORY δεν έρχεται να μαζέψει «αστεράκια» ή να παρουσιάσει «μία από τα ίδια».

Σκοπός της είναι να ξαναφέρει την ψυχαγωγία του σινεμά ρεπερτορίου στα θερινά τα σινεμά, με βασικό μέλημα την επιστροφή σε ταινίες πραγματικά απολαυστικές, που το ελληνικό κοινό έχει ξεχάσει πως είναι να τις θαυμάζει στη μεγάλη οθόνη. Χολιγουντιανές παραγωγές κορυφαίων κινηματογραφικών studios με πρωταγωνιστές παντοτινούς stars, θέαμα που ταιριάζει σε τούτη την εποχή του χρόνου και μπορεί να ευχαριστήσει τους θεατές με αδιαμφισβήτητο entertainment value.

Κάθε καλοκαίρι η REPERTORY θα διανέμει λιγοστές και πραγματικά επιλεγμένες ταινίες, με αφετηρία φέτος, όπου και επέλεξε να κάνει ένα διασκεδαστικό, όσο και glamorous… ποδαρικό με μια ταινία που νοσταλγεί τη γοητεία του παλιού καλού Χόλιγουντ.

Η «Υψηλή Κοινωνία» (High Society, 1956), η οποία διανέμεται στους ελληνικούς κινηματογράφους αποκλειστικά από την εταιρεία REPERTORY, σε συνεργασία με την PARKCIRCUS, αποτελεί ένα λαμπερό, έγχρωμο remake της θρυλικής ρομαντικής κωμωδίας του Τζορτζ Κιούκορ «Κοινωνικά Σκάνδαλα» (The Philadelphia Story, 1940). Αυτή τη φορά με πρωταγωνιστούν οι Μπινγκ Κρόσμπι, Γκρέις Κέλι, Φρανκ Σινάρτα και Λούις Άρμστορνγκ, ενώ στην ταινία ακούγονται ορισμένα από τα διασημότερα τραγούδια που έγραψε ποτέ ο Κόουλ Πόρτερ, ανάμεσά τους και το πολυπλατινένιο «True Love» που είχε προταθεί για Όσκαρ.

  • Δείτε το trailer:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This