Εξελίξεις στην δολοφονία του τοπογράφου στο Ψυχικό: Τα ευρήματα από τα κινητά «φαντάσματα»

Must Read

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έρευνες του Ανθρωποκτονιών για την πλήρη εξιχνίαση της δολοφονίας του τοπογράφου στο Ψυχικό. Ο φερόμενος ως φυσικός αυτουργός έχει συλληφθεί, ωστόσο οι Αρχές αφενός θέλουν να τον «δέσουν» στην υπόθεση, αφετέρου αναζητούν τον άνθρωπο που του έδωσε την εντολή.

Δύο κινητά «φαντάσματα» τα οποία φέρεται να είχε στην κατοχή του ο άνδρας που προφυλακίστηκε για το έγκλημα, θα δώσουν νέα στοιχεία στους αστυνομικούς. Οι συσκευές βρέθηκαν σε μία κρύπτη στην ψευδοοροφή του διαμερίσματος στο Ψυχικό, στο οποίο διέμενε ο συγκεκριμένος άνθρωπος με τη σύντροφό του. Τα ευρήματα έχουν δώσει ήδη κάποια αποτελέσματα, ωστόσο αρκετά αρχεία είναι κλειδωμένα και υπάρχει μεγάλος όγκος σβησμένων μηνυμάτων, κυρίως από διαδικτυακές επαφές.

Σε κάθε περίπτωση, από την έως τώρα έρευνα προκύπτει το συμπέρασμα, πως ο 44χρονος συλληφθείς έκανε αναζητήσεις γύρω από τη ζωή του τοπογράφου. Ειδικότερα, όπως ανέφεραν καλά ενημερωμένες πηγές, ο άνδρας φέρεται να έκανε αναζητήσεις για τον τόπο κατοικίας του Παναγιώτη Στάθη, για το αν πρόκειται να μετακομίσει και πού – καθώς εκείνη την περίοδο ακουγόταν πως είχε αλλάξει σπίτι- ενώ φέρεται να έψαχνε και την ακριβή διεύθυνση της εταιρείας του.

Παράλληλα, πληροφορίες κάνουν λόγο για μία φωτογραφία με ένα όπλο, που εντοπίστηκε από την έρευνα σε μία από τις συσκευές του συλληφθέντα. Πρόκειται για ένα πιστόλι που προσομοιάζει με αυτό που διαπράχθηκε το έγκλημα με τους ερευνητές να μην είναι ακόμη σε θέση να πουν με σιγουριά αν πρόκειται για το όπλο του εγκλήματος.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This