Από το Μαξίμου η εντολή στον πολεμοχαρή Δένδια για να ακυρωθεί η ναυτική άσκηση στη Ρόδο

Must Read

Ο Νίκος Δένδιας επιβεβαίωσε πλήρως τα παλαιότερο ρεπορτάζ του έγκριτου Σπίγκελ, της Τζουμχουριέτ, της Σαφάκ, του Χαμπέρι αλλά και τις δηλώσεις του πιστού φίλου της Ελλάδας και του κυβερνήτη της, Ταγίπ Ερντογάν.

Ναι, ο Νίκος Δένδιας είναι πολεμοχαρής σε αντίθεση με τον Κυριάκο που είναι περιστέρι της ειρήνης.

Το γεγονός αυτό αποδείχτηκε περίτρανα από την ακύρωση της προγραμματισμένης ναυτικής άσκησης ΤΡΙΑΙΝΑ, που θα γινόταν χωρίς πυρά στα ανατολικά της Ρόδου. Η σοφή απόφαση της ακύρωσης αυτής, είναι φυσικά του ηγέτη – ευεργέτη μας Κυριάκου και όχι του Νίκου Δένδια. Ο οποίος μάλιστα αντέδρασε σθεναρά σε αυτό το ενδεχόμενο!

Δεν φτάνει που κάποιοι άφρονες ήθελαν σώνει και καλά να ποντίσουν καλώδιο ανατολικά της Κάσου αδιαφορώντας για τις ανησυχίες του αγαπημένου μας γείτονα, ήθελαν μετά να κάνουν και ναυτική άσκηση για να χαλάσουν το τριήμερο του Κυριάκου στο Παρίσι.

 

Η εντολή λοιπόν για την ακύρωση δόθηκε στο Πεντάγωνο από το πρωθυπουργικό γραφείο και εκτελέστηκε όσο κι αν έσκουζε ο υπουργός άμυνας. Έτσι, τόσο ο Κυριάκος μας όσο και ο ελληνικός λαός, μπορεί να συνεχίσει ανενόχλητος της ανέμελες διακοπές του.

Άσε που έτσι όπως το πάει ο σοφός πρωθυπουργός μας, σε λίγο νησιά όπως η Κάσος και η Κάρπαθος, θα μετατραπούν σε εξωτικούς προορισμούς. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ντροπή σε αυτόν που έγραψε το άρθρο. Κριμα για την πατρίδα μας και τους προγόνους μας. μαλλον στο newsbreak κοιτάνε το συμφέρον των Τούρκων και όχι το δικό μας, όπως και η “κυβερνηση” .

  2. Ντροπή σε αυτόν που έγραψε το άρθρο. Ντροπή για την πατρίδα μας και τους προγόνους μας. μαλλον στο newsbreak κοιτάνε το συμφέρον των Τούρκων και όχι το δικό μας.

  3. Ο Μητσοτάκης θα μας κάνει Τουρκικό βιλαέτι μην στεναχωριέσαι πατριώτες εκεί το πάει θα το ακούσουμε να το λέει κάποια στιγμή ο Ερντογσν

  4. Όποιος βουλευτής της ΝΔ διαφωνεί, να άρει την υποστήριξη του στον Μητσοτάκη, όλα τα άλλα είναι τζάμπα μάγκες. Διενεργείται εθνική προδοσία με συγκαλυψη δημοσιοκαφρων και καναλιων

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This