Ολυμπιακοί, Επανάσταση, ΛΟΑΤΚΙ και καλά να ‘μαστε

Must Read

«La plume de ma tante». Μέχρι εκεί έφτασαν οι γνώσεις μου στα γαλλικά, η εκμάθηση των οποίων διεκόπη άδοξα λόγω ειδικών συνθηκών. Αυτό με έκανε να αγαπήσω τη Γαλλία. Ομως, αυτό που ονόμασαν «Εναρξη Ολυμπιάδας» μόνο τέτοιο δεν ήταν. Δεν είδαμε τον Γιάννη και την Αντιγόνη, όπως και κανέναν άλλον σημαιοφόρο, που τους κατάπιαν τα κύματα του Σηκουάνα.

Είδαμε συνθήματα από τη… Γαλλική Επανάσταση (Κύριε, ελέησον!), λες και είχαν πλακώσει οι αιματορουφήχτρες και μας έπιναν το αίμα, ενώ νιώσαμε να μας απειλεί η… αποκεφαλισμένη Μαρία Αντουανέτα (πανάθεμά τους νυχτιάτικα). Μέσα μέσα έπαιζαν και κάνα καν καν και άλλες σαχλαμαρίτσες. Την τιμητική τους είχαν οι… πρόσφυγες (ρε, λατρεία κι αυτή;). Και, βέβαια, μας αηδίασε το σόου των ΛΟΑΤΚΙ, που ακόμη μία φορά, σε πρώτο τραπέζι πίστα, ήταν άκρως προκλητικοί και θύμιζαν… Prade.

Ακριβώς μέσα στο πνεύμα του ολυμπισμού! Α, ναι, είδαμε και τον Ελληνα Διόνυσο, ο οποίος ήταν ένας πατσοκοιλιάς Νο 189. Δεν ξέρω αν ακριβώς αυτά οραματιζόταν ο Πιερ ντε Κουμπερτέν. Οι ανατριχίλες είχαν και συνέχεια, αφού είδαμε τον Χάρο με τα μάτια μας να μεταφέρει τη φλόγα. Ευτυχώς που τραγούδησε η Σελίν Ντιόν στο τέλος και τους βούλωσε άπαντες. Α, θυμήθηκα και μια άλλη φράση από τα γαλλικά: C’ est une tragédie. Αχ, πού είσαι Ελλάδα του 2004!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Άνετη πρόκριση στις «16» για την Μαρία Σάκκαρη

Χρειαζόταν αυτή τη νίκη - πρόκριση η Μαρία Σάκκαρη. Το 2-0 επί της Κινέζας Γιουέ Γουάν ήταν τονωτική ένεση...

More Articles Like This