Ανοίγει τα φτερά της η Γιάννα Αγγελοπούλου για το προεδρικό…

Must Read

Μετά από μεγάλη περισυλλογή και προκειμένου να μην υπάρξουν τριγμοί στην κυβερνητική πλειοψηφία ακόμα και με κομματική υποψηφιότητα, ο Μητσοτάκης φαίνεται να καταλήγει στην επιλογή της Γιάννας Αγγελοπούλου για την Ηρώδου του Αττικού.

Η επιλογή της στηρίζεται σε απλά μαθηματικά. Θα την ψηφίσει οπωσδήποτε το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας. Θα την ψηφίσει οπωσδήποτε το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ. Θα την ψηφίσει επίσης η Νέα Αριστερά αλλά ενδεχομένως και ο ΣυΡιζΑ.

Με αυτόν τον τρόπο ο Μητσοτάκης θα ξεπεράσει τον κλυδωνισμό και θα συνεχίσει ανενόχλητος να λυμαίνεται τη χώρα μέχρι να καταφέρει να δραπετεύσει στην Ευρώπη.

Η επιλογή Δραγασάκη αποδείχτηκε φιάσκο διότι ο ΣυΡιζΑ δεν υπήρχε περίπτωση να την στηρίξει, ενώ ο Κώστας Τασούλας θα ψηφιζόταν μόνο από την κυβερνητική πλειοψηφία…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ο κατήφορος συνεχίζεται λες και κάποια σκληρή μοίρα καταδίκασε την ιερή Ελλάδα να κατακλύζεται από σκατά και βοθρολύματα στην πολιτική σκηνή που κατέστρεψαν την χώρα και τους νεοέλληνες πνευματικά, οικονομικά, διανοητικά, σωματικά, ψυχολογικά και τους κατάντησαν ηττοπαθείς και αδιάφορους σε μία απαραίτητη δυναμική σύσσωμη αντίσταση στο κακό που έχουν φυτέψει παντού.

  2. Η Ελληνική Δημοκρατία, που έχει απείρως γελοιοποιηθεί από άνοες ψηφοφόρους και διεφθαρμένους πολιτικούς, που έχει θεμελιωθεί σε τραγωδίες και προσωπικά νιτερέσα, που έχει ανδρωθεί-λέμε, τώρα…-μέσα από κινήσεις-επιτομή ανορθολογισμού, ρουσφετιού, παροχολογίας, καταστροφικών επιλογών και, πάντα, λογικές απίστευτης διαφθοράς, δεν κινδυνεύει από επιλογές στυλιστικές, γούστου, η κοινωνικού επιπέδου! Εχει καεί, προ πολλού, και στο Προεδρικό Μέγαρο τα πρόσωπα, απλά, προσωποποιούν τα αποκαίδια του θεσμού! Η σωτηρία λέγεται Προεδρική Δημοκρατία, χωρίς πρωθυπουργό, όπως Κύπρος, ΗΠΑ κλπ, με αυστηρή θωράκιση των θεσμών, περιλαμβανομένου του εξωνημένου Τύπου, που διέρχεται την χειρότερη κρίση στην ιστορία του, αλλά δείχνει, πως δεν το έχει πάρει μυρωδιά

  3. Από το ένα άκρο ,πάμε στο άλλο , αλλά μόνο στυλιστικά.Απο το καλωσόρισμα στον Ερντογάν στα τουρκικά από μια τρομοκρατημένη πρόεδρο , θα τον υποδεχθούμε με πουρα Αβάνας στο προεδρικό! Και από ουσία; Τι;;

  4. Ο Θεός να μας φυλάει και μη χειρότερα, από το ένα κούφιο σούργελο στο άλλο διασύρεται ο θεσμός της προεδρίας και οι νεοταξίτες τοποθετούν άλλη μία πιστή ξεδιάντροπη υποτελή τους στην καρέκλα αυτή για να την ξεπληρώσουν που έκανε πολλές προσπάθειες & ενέργειες να υποβαθμίσει την ιστορία μας για τα 200 χρόνια της Ελληνικής επανάστασης και την ανοιχτή υποστήριξή της & συνεργασία με τους ανώμαλους διεφθαρμένους Κλίντον.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This