Νεκρό παιδί από επίθεση με μαχαίρι στη Βρετανία – Συνελήφθη ο δράστης

Must Read

Άγνωστος το πρωί της Δευτέρας (29/07) στο Σάουθπορτ της Βρετανίας επιτέθηκε με μαχαίρι σε περαστικούς. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο δράστης μαχαίρωσε έξι παιδιά, εκ των οποίων ένα φέρεται να κατέληξε.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το sky.news, επικαλούμενο ανακοίνωση της αστυνομίας, ο άνδρας συνελήφθη και το μαχαίρι κατασχέθηκε.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης βρίσκονται στο Σάουθπορτ μετά από ένα σημαντικό περιστατικό σήμερα Δευτέρα 29 Ιουλίου. Γύρω στις 11.50 π.μ., κληθήκαμε σε ένα ακίνητο στην οδό Hart Street έπειτα από αναφορές για επίθεση με μαχαίρι.

Υπάρχει ένας αριθμός θυμάτων και περισσότερες λεπτομέρειες θα επιβεβαιωθούν όταν είναι δυνατόν. Η αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα και κατέσχεσε ένα μαχαίρι. Έχει μεταφερθεί σε αστυνομικό τμήμα.

Παρακαλούμε αποφύγετε την περιοχή όσο θα ασχολούμαστε με το περιστατικό. Δεν υπάρχει ευρύτερη απειλή για το κοινό»αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομία».

Διαβάστε ακόμα: Επίθεση με μαχαίρι σε αστυνομικό κοντά στα Ηλύσια Πεδία

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ξέρουμε, ξέρουμε: πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό (το 457ο μεμονωμένο), ο δράστης είναι (δήθεν) ψυχοπαθής και ΔΕΝ συνδέεται προς Θεού με τρομοκρατικό χτύπημα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This