Οι Ουκρανοί κυνηγούν -μέσω των ιταλικών αρχών- Ρώσο κροίσο και πρόεδρο της μπασκετικής Μονακό

Mπλεξίματα

Must Read

Βρήκαν τον επόμενό τους «στόχο». Μεγάλη δικαστική περιπέτεια ενόψει για τον Ρώσο μεγιστάνα Αλεξέι Φεντορίστσεφ! Όπως αποκάλυψε η «Corriere Fiorentino», οι ιταλικές αρχές προχώρησαν στην κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων ύψους 41 εκατ. ευρώ, που ανήκουν στον ζάπλουτο ιδιοκτήτη της ομάδας μπάσκετ της Μονακό! Όλα αυτά με ουκρανική παρέμβαση…

Όπως αναφέρεται, αφορμή γι’ αυτό στάθηκε η εν εξελίξει δίκη από ουκρανικό δικαστήριο, καθώς ο Φεντορίστσεφ κατηγορείται για απάτη κατά του δημοσίου, που εκτιμάται ότι ήταν ύψους 60 εκατ. δολαρίων, αλλά και ξέπλυμα «βρώμικου χρήματος».

Σύμφωνα με το πόρισμα των ερευνών (των ουκρανικών αρχών πάντα), τα συγκεκριμένα χρήματα που φέρεται να έχει αποκομίσει από παράνομες πράξεις ο Φεντορίστσεφ, τα έχει επενδύσει στην Ιταλία και συγκεκριμένα σε κτίρια και οικήματα στην Τοσκάνη, μέσω εταιρίας που ίδρυσε και δραστηριοποιείται στο real estate. Όλα αυτά σύμφωνα με τους Ουκρανούς.

Έτσι, το υπουργείο Δικαιοσύνης της Ιταλίας διέταξε προς το παρόν την κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων του Ρώσου δισεκατομμυριούχου. Τα 3 εκατ. ευρώ αφορούν σε μετοχές της εταιρίας, που έχει έδρα στην Φλωρεντία και παράλληλα κατασχέθηκαν τέσσερα ακίνητα συνολικής αξίας 38 εκατ. ευρώ. Ένα από αυτά είναι ένα κάστρο του 12ου αιώνα σε λόφο της περιοχής, με την ονομασία «Torre del Gallo». Οι προσωρινές αποφάσεις μένει να φανεί στην πορεία κατά πόσο έχουν βάση ή απλά ήταν ένα ακόμη ουκρανικό παιχνίδι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This