Το «αδιαχώρητο» στο λιμάνι του Πειραιά – Όπου φύγει-φύγει για τους τελευταίους αδειούχους του Ιουλίου

Must Read

Με τις βαλίτσες ανά χείρας και τεράστια χαμόγελα αναχωρούν οι τελευταίου αδειούχοι του Ιουλίου, που «πλημμυρίζουν» από νωρίς σήμερα το λιμάνι του Πειραιά. Χθες, Δευτέρα αναχώρησαν από τον Πειραιά 23 πλοία με 18.808 επιβάτες, ενώ σήμερα, Τρίτη, αναχωρούν 24 πλοία.

Ήδη από νωρίς το πρωί, η κίνηση είναι αυξημένη, με τα πλοία που φεύγουν για Κυκλάδες και Δωδεκάνησα να σαλπάρουν με υψηλές πληρότητες, που αγγίζουν το 80%. Θέσεις υπάρχουν για όσους αποφασίσουν να ταξιδέψουν τελευταία στιγμή, ενώ πολλές παρέες και ζευγάρια «ψηφίζουν» τα νησιά ως την καλύτερη επιλογή για ολιγοήμερες διακοπές.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι οι φοιτητές, αλλά και οι μαθητές που μετά τις Πανελλαδικές Εξετάσεις επέλεξαν την Πάρο και τη Νάξο ως ταξιδιωτικούς προορισμούς για το φετινό καλοκαίρι. Μία παρέα αγοριών κλήθηκε να σχολιάσει τις τιμές στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, υποστηρίζοντας πως είναι πιο τσιμπημένα από το 2023. «Πέρσι ταξιδέψαμε με 70 ευρώ, φέτος πήγαν 100», είπε χαρακτηριστικά ένας νεαρός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This