Τροχαίο στη Μεσσηνία: Φρουρούμενος στο σπίτι του ο οδηγός της νταλίκας – Κρίσιμη η κατάσταση του 19χρονου

Must Read

Φρουρούμενος στο σπίτι του, βρίσκεται ο 39χρονος οδηγός της νταλίκας, που συνελήφθη ως υπαίτιος του δυστυχήματος με τους τέσσερις νεκρούς και τους τέσσερις τραυματίες, στην Εθνική Οδό Πύργου – Κυπαρισσίας.




 

Ο 39χρονος έχει τραυματιστεί στην σπονδυλική στήλη από τη σφοδρή σύγκρουση της νταλίκας του με 3 ΙΧ οχήματα. Σύμφωνα με το patrisnews, θα συνεχίσει τη νοσηλεία του φρουρούμενος στην οικία του στη Ζαχάρω, καθώς έχει συλληφθεί ύστερα από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε από την ανακρίτρια του Πρωτοδικείου Κυπαρισσίας, για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, καθώς και για άλλες παραβάσεις του ΚΟΚ.




 

Όταν η υγεία του το επιτρέψει, τότε θα βρεθεί ενώπιον των δικαστικών αρχών για να απολογηθεί για τα αδικήματα που αντιμετωπίζει, αλλά και να δώσει τη δική του εξήγηση για τις συνθήκες, κάτω υπό τις οποίες έχασε, τον έλεγχο της νταλίκας που οδηγούσε, και είχε ως αποτέλεσμα την πρόκληση του πολύνεκρου δυστυχήματος.

 

Παράλληλα αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων στις οποίες υπεβλήθη κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας.

Παράλληλα, διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του 401 παραμένει ο 19χρονος που απεγκλωβίστηκε από το όχημα το οποίο είχε καταπλακωθεί από τη νταλίκα. Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή, αλλά παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη.

Η 66χρονη γιαγιά του νοσηλεύεται στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης, ενώ από το όχημα ανασύρθηκαν νεκροί ο 44χρονος στρατιωτικός πατέρας του και η 12χρονη αδερφή του.

 

Επίσης, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα νοσηλεύεται πλέον η 38χρονη που βρισκόταν στο πρώτο όχημα, καθώς ζήτησε η ίδια να βρεθεί στην Πάτρα για να είναι κοντά στον 6χρονο γιό της που παραμένει για νοσηλεία, εκτός κινδύνου, στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.

Διαβάστε ακόμα: Τροχαίο στη Μεσσηνία: Ο νταλικέρης είχε εμπλακεί και στο παρελθόν σε δυστύχημα, αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερος!

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This