Τέιλορ Σουίφτ: Xιλιάδες φανς ανέβηκαν σε λόφο στο Μόναχο και είχαν… τζάμπα συναυλία!

Το ευρωπαϊκό τουρ της καλλιτέχνιδος μεταφέρεται στην γειτονική Πολωνία

Must Read

Απίστευτες εικόνες! Χιλιάδες θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ κατάφεραν να παρακολουθήσουν δωρεάν την συναυλία της στο Μόναχο, καθώς έκαναν κατάληψη σε λόφο κοντά στον συναυλιακό χώρο… Είχαν έτοιμη την λύση.

Παρά την ζέστη, με την θερμοκρασία να φθάνει τους 31 βαθμούς Κελσίου, για τα δεδομένα της Γερμανίας, οι φανς κατέλαβαν θέσεις στον λόφο, ώρες πριν από την έναρξη της συναυλίας κι ενώ βέβαια τα εισιτήρια είχαν εξαντληθεί. Οπότε οι… αναριχητές δεν είνα απαραίτητο ότι άπαντες ήταν τζαμπατζήδες, απλώς μπορεί να μην βρήκαν εισιτήριο.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της αστυνομίας, περίπου 25.000 θαυμαστές της Σουίφτ (Swifties) παρακολούθησαν από… απόσταση την συναυλία της στο Ολυμπιακό Στάδιο (Olympiastadion).

Αντί να… αποθαρρύνει την δωρεάν παρακολούθηση, ο διοργανωτής της συναυλίας μοίρασε νερό και κουβέρτες έκτακτης ανάγκης σε όσους περίμεναν για να προστατευτούν από τον ήλιο, σύμφωνα με το dpa. Η διάσημη τραγουδίστρια έκανε αναφορά σε όσους δεν κατάφεραν να βρουν εισιτήριο. «Έχουμε ανθρώπους έξω από το στάδιο, χιλιάδες άνθρωποι ακούν από το πάρκο» είπε.

Η συναυλία της Κυριακής ήταν η τελευταία της Αμερικανίδας στην Γερμανία στο πλαίσιο της περιοδείας της «The Eras Tour». Προς το τέλος μάλιστα, άρχισε να βρέχει και η καλλιτέχνιδα ερμήνευσε το τελευταίο τραγούδι «Karma», χορεύοντας. Η Σουίφτ θα δώσει πλέον τρεις συναυλίες στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, την Βαρσοβία, από την Πέμπτη έως το Σάββατο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This