Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Έρευνα για ρατσιστικό σχόλιο παίκτριας ράγκμπι της Μ. Βρετανίας

Must Read

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στην αποστολή της Μεγάλης Βρετανίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η σταρ της ομάδας ράγκμπι, Έιμι Γουίλσον-Χάρντι, ερευνάται για ρατσιστική συμπεριφορά από την βρετανική ολυμπιακή επιτροπή, καθώς διέρρευσε μία φωτογραφία και ένα σχόλιό της.

Η 32χρονη φορά μάσκα ομορφιάς χρώματος μαύρου και σε απάντηση στο σχόλιο «Genuine Chocolate Face» (μτφ: αυθεντικό πρόσωπο σοκολάτας, που είναι αναφορά της ταινίας Borat στους μαύρους με ρατσιστικό ύφος) εκείνη γράφει «σκέφτηκα ότι θα είχα καλύτερη τύχη με τους μαύρους». Η αθλήτρια, που φορά το εθνόσημο από το 2013 και έχει ήδη παίξει σε δύο αγώνες στο Παρίσι, έχει κληθεί για εξηγήσεις και δεν είναι απίθανο να αποπεμφθεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This