Ο Τούρκος ΥΠΕΣ ματαίωσε προγραμματισμένη επίσκεψη στην Αθήνα – Προ τετελεσμένου το Μαξίμου

Για άλλη μια φορά η κυβέρνηση Μητσοτάκη επενδύει χωρίς αντίκρισμα

Must Read

Προ τετελεσμένου βρέθηκε η κυβέρνηση Μητσοτάκη όταν η Άγκυρα ματαίωσε απροειδοποίητα την επίσκεψη του υπουργού Εσωτερικών της Τουρκίας. Ο Αλί Γερλίκαγια ήταν προγραμματισμένο να μεταβεἰ την Τρίτη στην Αθήνα, ωστόσο, οι κυβερνώντες της γείτονος ενημέρωσαν την Δευτέρα ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, χωρίς να δώσουν περαιτέρω διευκρινίσεις.

Για άλλη μια φορά το Μαξίμου επενδύει σε αγαστές ελληνοτουρκικές σχέσεις, χωρίς αντίκρισμα βεβαίως από την κυβέρνηση Ερντογάν.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, κατά την επίσκεψη Γερλίκαγια επρόκειτο να συζητηθούν θέματα μετανάστευσης και ασφάλειας ενώ στο πρόγραμμα των συναντήσεων του Τούρκου ΥΠΕΞ στην Ελλάδα ήταν γεύμα εργασίας με τους Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, Χρήστο Στυλιανίδη και Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Η ματαίωση εντάσσεται στην κλιμάκωση της προκλητικής στάσης της Τουρκίας στην τεταμένη ατμόσφαιρα των τελευταίων ημερών, μετά το απαράδεκτο επεισόδιο στην Κάσο. Εκκρεμούν οι συναντήσεις του ελληνικού Λιμενικού με την τουρκική Ακτοφυλακή, κάτι που μένει να φανεί εάν θα διεξαχθούν.

Πηγή φωτό: Twitter Ali Yerlikaya

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This