Αδιανόητο ψέμα Φλωρίδη για το μαύρο χρήμα μέσα στο κοινοβούλιο!

Η παρέμβαση της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος επιβεβαιώνει τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης

Must Read

Σε ένα πρωτοφανές ατόπημα προέβη ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης, από το υπουργικό έδρανο, λέγοντας συνειδητά ψεύδη αναφορικά για το επαίσχυντο νομοσχέδιο που ο ίδιος εισηγείται και αποτελεί «πλυντήριο» μαύρου πολιτικού χρήματος και μίζας!

Στην σχετική παρατήρηση του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, ο οποίος του ανέφερε το συγκεκριμένο σημείο του νομοσχεδίου, ο Φλωρίδης επέμενε πως κάτι τέτοιο δεν υφίσταται. Οι δύο άντρες μάλιστα είχαν σφοδρή αντιπαράθεση σχετικά με το θέμα με τον Κυριάκο Βελόπουλο να επιμένει ότι στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο δεν υπάρχει υποχρέωση για τους πολιτικούς και τα υπόλοιπα πρόσωπα που καταθέτουν πόθεν έσχες, να δηλώσουν τα μετρητά που κατέχουν αλλά και τα κινητά περιουσιακά στοιχεία μεγάλης αξίας. Όπως ρολόγια, πίνακες κλπ.

Η παρέμβαση όμως της αρχής καταπολέμησης της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες για το νομοσχέδιο Φλωρίδη, είναι ξεκάθαρη και πραγματικό ράπισμα για τον υπουργό. Επιβεβαιώνει πλήρως τον ισχυρισμό Βελόπουλου τόσο για το μαύρο χρήμα, όσο και για τα κινητά μεγάλης αξίας.

Δείτε:

Το σημείο που διαψεύδει τους ισχυρισμούς Φλωρίδη για το μαύρο πολιτικό χρήμα

Ο Φλωρίδης λοιπόν θα πρέπει πλέον να απολογηθεί διότι είναι εμφανές ότι είτε δεν γνωρίζει τι νομοθετεί ή είναι συνειδητά ψεύτης.

Διαβάστε την επίμαχη αναφορά Βελόπουλου που προκάλεσε το επεισόδιο:

«Σας εξευτελίζει ακόμα και η Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες. Από τις 6 Ιουνίου είχα καταγγείλει το σκάνδαλο με το πόθεν έσχες, διότι δεν περιλαμβάνονται στα περιουσιακά στοιχεία που πρέπει να δηλώνονται ούτε τα μετρητά αλλά ούτε και τα κινητά μεγάλης αξίας!

Και μην μας λέτε εμάς για πλατφόρμες γιατί δεν πιάνουν αυτά. Μια πλατφόρμα για να γίνει χρειάζεται 2 μήνες!

Αλλά εσείς, φέρατε νόμο, με τον οποίο αφαιρέσατε τα μετρητά, τους πίνακες, τα ακριβά ρολόγια, το χρυσό και αν εγώ έχω έναν πίνακα που αξίζει 1 εκατ. ευρώ, αν έχω ένα ρολόϊ που κάνει 400.000 ευρώ ή αν έχω 5 τέτοια ρολόγια, αν έχω 2.000 λίρες, αν έχω διαμάντια, δεν έχω υποχρέωση να τα δηλώσω.

Δηλαδή, ένας πολιτικός, ένας δικαστής, ένας πρωθυπουργός, μπορεί να έχει βαλίτσες με εκατομμύρια στο σπίτι του! Ένας διεφθαρμένος κρατικός λειτουργός μπορεί να εξαγοραστεί με έναν πανάκριβο πίνακα ή να ξεπλύνει μίζες αγοράζοντας ένα έργο τέχνης και να μένει ατιμώρητος! Δηλαδή, ξέπλυμα!!

Γιατί λέμε ότι ο πρωθυπουργός ανέχεται το ξέπλυμα μαύρου χρήματος; Γιατί λέμε ότι ανέχεται τη διαφθορά; Γιατί λέμε ότι νομοθετεί για τον εαυτό του και τους κολλητούς του; Θέλετε το λόγο;

Λοιπόν, ο πρωθυπουργός απέκτησε ένα άρτιο και οικοδομήσιμο οικόπεδο 412,7 τ.μ. και ένα «τυφλό» 248,06 τ.μ. στο Ζαγόρι στις 31/12/2022 και αμέσως τα συνένωσε. Τι έκανε για να μην δηλωθούν και εμφανιστούν στο Πόθεν Έσχες του 2022; Μετά την αγορά και κατόπιν ενεργειών του, η περιοχή κηρύχθηκε «απάτητο βουνό» και εντάχθηκε στην UNESCO, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να στηθούν ανεμογεννήτριες. Αλλού όμως επιτρέπει να στήνονται ανεμογεννήτριες! Είναι καραμπινάτο ότι κάποιοι νομοθετούν για τον εαυτό τους. Και στις 28/2/2023 έφερε νόμο για το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος, ενώ μας είπε ότι τα λεφτά για τα δύο οικόπεδα τα βρήκε από την πώληση του σπιτιού του στην Γλυφάδα! Από τότε, εντελώς συμπτωματικά, η ιστοσελίδα του Πόθεν Έσχες των βουλευτών και των υπόχρεων είναι κατεβασμένη! Γιατί; Για σκεφτείτε…».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Τι άλλο περίμενε η Ελληνική Λύση από τον διορισμένο υπουργό; Προφανώς έχει εντολή να προφυλάξει το αφεντικό του. Χειρότερος υπουργός δεν έχει υπάρξει. Στις επόμενες εκλογές μαύρο, κατάμαυρο στην Ροζ ΝΔ.

  2. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ, ΑΦΟΔΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ, ΚΙΕΣΕΙΣ ΤΟ ΔΕΧΕΣΤΕ.!!

    αμα ψηφιζεις ΠΑΤΗΜΕΝΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ? ΔΙΑΜΑΝΤΙ ?

    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ, ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ.!
    ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ? ΤΙ, ΟΧΙ ??

    ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΚΛΑΙΤΕ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΤΕ… ΠΕΙΝΑΩ, ΠΕΙΝΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣ.!!!

  3. Το συνώνυμο του ψέματος της διαφθοράς και της διαπλοκής βρήκε τον πραγματικό εκφραστή της στο πρόσωπο τού γενίτσαρους Φλωριδη. Άξιος ο μισθός σου σύντροφε Βασίλη Φλωριδη.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This