Συνελήφθη ο οδηγός του φορτηγού που «καρφώθηκε» σε τρένο

Τι έδειξε το αλκοτέστ - Στο νοσοκομείο Χαλκίδας τα δύο αγόρια και ο 59χρονος

Must Read

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί στον οδηγό του φορτηγού που συγκρούστηκε με τρένο στην Αυλίδα, με αποτέλεσμα τρεις επιβάτες, εκ των οποίων δύο παιδιά να μεταφερθούν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο.

Ο οδηγός του φορτηγού υποβλήθηκε σε αλκοτέστ και διαπιστώθηκε ότι δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Ένας 59χρονος και  δύο αγόρια ηλικίας 12 και 16 ετών, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Χαλκίδας με ελαφρά τραύματα και δεν κινδυνεύουν, ενώ από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα. 




Υπενθυμίζεται ότι η σύγκρουση σημειώθηκε όταν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο οδηγός του φορτηγού έχασε τον έλεγχο του οχήματος και βρέθηκε στις γραμμές του τρένου, την ώρα μάλιστα που περνούσε από το σημείο η αμαξοστοιχία 1551 η οποία εκτελούσε το δρομολόγιο Χαλκίδα-Αθήνα.

Στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρα, ενώ οι 130 επιβάτες απεγκλωβίστηκαν με ασφάλεια από το τρένο.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This