Ιρλανδία: Συντριβή ελικοπτέρου σε κτήριο – Αναφορές για τουλάχιστον δύο νεκρούς

Must Read

Συναγερμός σήμανε στις ιρλανδικές Αρχές κατόπιν πληροφορίας ότι ένα ελικόπτερο συνετρίβη σε κτήριο στην κομητεία Westmeath, στην κεντρική Ιρλανδία, με την Αστυνομία να κάνει λόγο για ύπαρξη θυμάτων.

Ειδικότερα, όπως μετέδωσε το SkyNews αναφερόμενο στο τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε περίπου στις 15:30 τοπική ώρα (17:30 ώρα Ελλάδας), ο εκτελών χρέη επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Westmeath Fire and Rescue Service Pat Hunt δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό πως «το περιστατικό αφορά στη συντριβή ενός ελικοπτέρου σε ένα κτήριο στην περιοχή Joristown Upper Townland στο Killucan, Co Westmeath».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «όλες οι κύριες υπηρεσίες αντιμετώπισης κινητοποιούνται στο σημείο. Αυτό που μπορούμε να καταλάβουμε είναι ότι υπάρχουν τραυματίες, αλλά σε αυτό το στάδιο δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τον αριθμό τους».

Η ιρλανδική Μονάδα Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων δήλωσε ότι έχει στείλει ομάδα επιθεωρητών στο σημείο της συντριβής του μονοκινητήριου ελικοπτέρου, με τον δήμαρχο της δημοτικής περιφέρειας Mullingar-Kinnegad, Ken Glynn, να περιγράφει το περιστατικό στον ιρλανδικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα RTE ως «σοκαριστικό και τραγικό».

Περεταίρω πληροφορίες αναφέρουν πως στο ελικόπτερο που συνετρίβη φέρεται να επέβαιναν δύο με τρία άτομα, με αυτόπτες μάρτυρες να αναφέρουν πως το σκάφος παρουσίασε ξαφνικά βλάβη και έπεσε ακυβέρνητο. Νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγω για τουλάχιστον δύο νεκρούς, πιθανότατα τα άτομα που επέβαιναν στο μοιραίο ελικόπτερο.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This