WORLDCHAMPION JET: Κι εσύ Jet με τη SEAJETS!

Must Read

Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου! Απολαύστε ταξίδι με απαράμιλλη ταχύτητα, μοναδική άνεση και πολυτέλεια, και φτάστε στους αγαπημένους σας προορισμούς του Αιγαίου πιο γρήγορα από ποτέ με τη SEAJETS.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής, WORLDCHAMPION JET σας ταξιδεύει καθημερινά από Πειραιά προς:

  • Σύρο σε 2.00’

Η «αρχόντισσα» των Κυκλάδων είναι γνωστή για τις αντιθέσεις της. Ο κυκλαδίτικος μινιμαλισμός και η μεσαιωνική μεγαλοπρέπεια συναντούν τα ορθόδοξα και καθολικά στοιχεία, τους βραχώδεις λόφους και τα μικρά ψαροχώρια… Αυτή είναι η πολυδιάστατη Σύρος, ένας πληθωρικός προορισμός του Αιγαίου κυριολεκτικά για όλα τα γούστα.

      • Μύκονο σε 2.35’

Το νησί των ανέμων έχει γίνει συνώνυμο της απόδρασης από την καθημερινότητα, του glamour και της ατελείωτης διασκέδασης. Ωστόσο, διαθέτει πολλά περισσότερα από τα κοσμοπολίτικα parties, αφού οι ανοργάνωτες παραλίες, μετα κρυστάλλινα νερά, τα παραδοσιακά ταβερνάκια και οι ψαρομεζέδες την καθιστούν ιδανική για κάθε ταξιδιώτη που αποζητά λίγες ημέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης.

      • Νάξο σε 3.20’

Προϊστορικοί οικισμοί, αρχαίοι ναοί, βυζαντινές εκκλησίες, ενετικά κάστρα και ενδιαφέροντα μουσεία συνθέτουν το σκηνικό στη Νάξο. Η Χώρα της Νάξου και η εύφορη ενδοχώρα με τα πολλά χωριά καλύπτουν όλο το φάσμα της Ιστορίας. Πως θα σου φαινόταν ένα νησί, που τα έχει όλα; Αμμουδιές για ηλιοθεραπεία και κολύμπι, κουλτούρα, φαγητό και θαλάσσια σπορ για όλους -από ζευγάρια μέχρι οικογένειες και παρέες.

      • Ίο σε 4.00’

Το νησί του φωτός, με τα εντυπωσιακά κυκλαδίτικα τοπία, φημίζεται για την έντονη νυχτερινή ζωή του, αφού είναι συνυφασμένο με διασκέδαση, κέφι και χορό. Όμως η Ίος προσφέρει πολλές ακόμη εμπειρίες. Τα στενάκια της Χώρας, η µαγευτική θέα από την Παναγιά Γκρεµνιώτισσα και το ανοιχτό θέατρο 1.100 θέσεων «Οδυσσέας Ελύτης» µε τα µαρµάρινα καθίσµατα, «κλέβουν» την καρδιά των επισκεπτών.

      • Σαντορίνη σε 4.50’

Πρόκειται για το νησί των Κυκλάδων που θα σας χαρίσει μυθικές στιγμές. Προσιτή πολυτέλεια, καταπληκτικό φαγητό, κρασί και το αξέχαστο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης είναι μόνο η αρχή όσων προσφέρει στους επισκέπτες αυτός ο μαγευτικός προορισμός. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τα ηφαίστεια, να περπατήσετε στο χείλος της καλντέρας σε μια από τις πιο εντυπωσιακές διαδρομές στο Αιγαίο και να ξεναγηθείτε στους αρχαιολογικούς χώρους.

Το ταχύπλοο με ρεκόρ Γκίνες για την ταχύτητα του και βραβευμένο ως πλοίο της χρονιάς σας ταξιδεύει με ασύγκριτη ταχύτητα, άνεση και πολυτέλεια.

Στο κεντρικό αίθριο του πλοίου θα βρείτε ένα αυθεντικό μονοθέσιο της Formula 1, το οποίο έχει τρέξει στον κορυφαίο παγκοσμίως θεσμό του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Μην χάσετε την ευκαιρία να φωτογραφηθείτε και να δείτε από κοντά μία γνήσια Minardi που οδηγούσε ο Jos Verstappen και το οποίο θα συνοδεύει το WorldChampion Jet στα ταξίδια του.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να μπείτε στην ιστοσελίδα της SEAJETS (www.seajets.com), να καλέσετε στο τηλέφωνο 210 710 7 710 ή/και να απευθυνθείτε στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This