Το κουκούλωμα των υποκλοπών

Ο Άρειος Πάγος βάζει την υπογραφή και τη σφραγίδα του σε μια από τις σκοτεινότερες αποφάσεις της ιστορίας του, η οποία θα στιγματίζει και ό,τι έχει απομείνει από την ελληνική Δικαιοσύνη αλλά και από την Ελλάδα για πολύ καιρό

Must Read

Τα ρίχνουν όλα στους μεσάζοντες για να ξεπλύνουν με χυδαίο τρόπο τους πολιτικούς. Προσπαθούν, ματαίως, να πείσουν τον λαό ότι δεν υπάρχει σκάνδαλο.

  • «Η θέση μας», εφημερίδα «δημοκρατία»

Απλώς κάποιοι ιδιώτες έδωσαν το υλικό της παρακολούθησης, χωρίς να εμπλέκονται το Μέγαρο Μαξίμου και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Έγιναν δηλαδή οι υποκλοπές, κάποιοι πουλούσαν τα παράνομα λογισμικά, αλλά δεν γίνεται μνεία στους εντολείς, σε εκείνους που αγόραζαν και έκαναν και… παραγγελίες για τους στόχους των παρακολουθήσεων.

Όμως, το σενάριο που πάνε να μας «πουλήσουν» ακριβώς εκεί έχει το τεράστιο κενό το οποίο χάσκει: στους εντολείς, σε όλους όσοι είχαν το συμφέρον να… κρυφακούνε πολιτικούς, επιχειρηματίες και δημοσιογράφους.

Ο Άρειος Πάγος βάζει την υπογραφή και τη σφραγίδα του σε μια από τις σκοτεινότερες αποφάσεις της ιστορίας του, η οποία θα στιγματίζει και ό,τι έχει απομείνει από την ελληνική Δικαιοσύνη αλλά και από την Ελλάδα για πολύ καιρό.

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη στη μακροσκελή και πανηγυρικού χαρακτήρα ανακοίνωσή της δεν τοποθετείται πάνω σε αυτές τις εύλογες απορίες που μπορεί να έχουν οι πολίτες, αλλά εγκωμιάζει την… έκταση του πορίσματος της προκαταρκτικής εξέτασης.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι «η προκαταρκτική εξέταση κατέληξε σε ένα απολύτως εμπεριστατωμένο πόρισμα 300 περίπου σελίδων, που ο ανωτέρω αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου υπέβαλε στην εισαγγελέα, η οποία συμφώνησε τόσο με το νομικό όσο και με το ουσιαστικό περιεχόμενό του».

Επίσης, η κυρία Αδειλίνη εκφράζει τον θαυμασμό της και για την… έκταση και το βάθος της έρευνας: «Σε καμία άλλη χώρα δεν διεξήχθη τόσο ενδελεχής (δικαστική) έρευνα -με τη συμμετοχή μάλιστα και τριών Aνεξαρτήτων Αρχών- για παρόμοια υπόθεση». Τέτοιου είδους (ποσοτικού χαρακτήρα) σχολιασμοί από θεσμικό παράγοντα όπως η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου θα μπορούσαν και να προκαλέσουν θυμηδία, αν δεν ήταν μια τόσο σοβαρή και σκοτεινή υπόθεση, όπως αυτή των υποκλοπών. Τώρα, αυτές οι αναφορές για 300 σελίδες πόρισμα και τόσο «ενδελεχή» έρευνα προκαλούν οργή.

Η Δικαιοσύνη, καθώς φαίνεται, έχει καταντήσει παραμάγαζο του Μεγάρου Μαξίμου και οι πολίτες δικαίως αμφιβάλλουν για την ύπαρξη κράτους δικαίου στην Ελλάδα.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ, ΑΦΟΔΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ, ΚΙΕΣΕΙΣ ΤΟ ΔΕΧΕΣΤΕ.!!

    αμα ψηφιζεις ΠΑΤΗΜΕΝΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ-ΣΤΥΜΕΝΕΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ? ΔΙΑΜΑΝΤΙ ?

    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ, ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ.!
    ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ? ΤΙ, ΟΧΙ ??

    ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΚΛΑΙΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙΣ, ΟΤΙ ΠΕΙΝΑΣ.
    ΠΕΙΝΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣ.!!!

  2. … Πατριώτες,(αριστεροί και δεξιοί), δεν υπάρχουν πια!!! Τους “μπουκωσε” το χρήμα και η εξουσία!!! Καληνύχτα Ελλάδα!! Καληνύχτα ΠΑΤΡΊΔΑ!!!

  3. Δεξιό παρακράτος
    Διαχρονική μάστιγα αυτής της χώρας

    Εθνικός ακρωτηριασμός εν όψει, καθώς οι δεξιοί κατσαπλιάδες εμπεδώνουν το παρακράτος τους και διαλύουν κάθε έννοια δημοσίου συμφέροντος.

    Κατάλαβες τώρα τι ψήφισες το 2019 ανόητε ψηφοφόρε;

    Κατάλαβες τώρα αντισυρίζα πατριώτη ότι βρέθηκες με τη λάθος πλευρά της ιστορίας και υπήρξες ο χρήσιμος ηλίθιος της πατριδοκτόνου Νέας Δημοκρατίας;

  4. Γιατί οι ΥΠΕΡ-ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ( ;;;;;) Σαμαράς και Καραμανλής δεν ρίχνουν τήν μητσοτακική κυβέρνηση ,
    ενώ έχουν τήν δυνατότητα να το κάνουν , ώστε η Ελλάδα να ξεφορτωθεί την επικίνδυνη φαμίλια ;
    Υπάρχει απάντηση ;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This