Σοκάρει ο διεθνής άσος, Ντι Μαρία: «Μού είπαν ότι αν επέστρεφα στο Ροζάριο, το επόμενο κεφάλι θα ήταν της κόρης μου»

Τρομάζουν τα όσα αναφέρει

Must Read

Συνταρακτικές αποκαλύψεις και παράλληλα σοκαριστικά κι απειλητικά μηνύματα… Όλα αυτά με επίκεντο έναν διάσημο άσο του ποδοσφαίρου. Ο Άνχελ Ντι Μαρία δεν είχε κρύψει την επιθυμία του να επιστρέψει στην ομάδα της Ροζάριο, για να κλείσει με τον πιο συγκινητικό τρόπο την τεράστια καριέρα του. Ωστόσο, αυτό το ενδεχόμενο έφυγε γρήγορα από το μυαλό του, μετά τις τρομακτικές απειλές που δέχτηκε από τις συμμορίες της περιοχής για την οικογένειά του.

Κάτι που έχει γίνει και παλαιότερα, με τον Αργεντινό να είναι στο στόχαστρο. «Υπήρξε μια απειλή στην επιχείρηση της αδελφής μου: ήταν ένα κουτί με ένα κεφάλι γουρουνιού και μία σφαίρα στο μέτωπο και ένα σημείωμα που έλεγε ότι αν επέστρεφα στη Ροζάριο Σεντράλ, το επόμενο κεφάλι θα ήταν αυτό της κόρης μου, Πία», ανέφερε ο παγκόσμιος πρωταθλητής στον τηλεοπτικό σταθμό Rosario3.

«Δεν πρόκειται να επιστρέψω στο Ροζάριο με αυτό τον τρόπο. Άγγιξαν την οικογένειά μου και δεν πρόκειται να το επιτρέψω αυτό. Όχι με οποιοδήποτε τίμημα», πρόσθεσε ο 36χρονος, με τον κυβερνήτη της Σάντα Φε, Μαξιμιλιάνο Πουλάρο, να τονίζει ότι υπάρχουν πρωτόκολλα που εγγυώνται την ασφάλεια των δημόσιων προσώπων. Ο Ντι Μαρία διαφώνησε κατηγορηματικά: «Είναι ασέβεια να μιλάμε για ασφάλεια και πρωτόκολλα για μένα, όταν οι άνθρωποι από το Ροζάριο δεν μπορούν να βγουν στην δουλειά τους, δεν μπορούν να περιμένουν το λεωφορείο χωρίς να τους ληστέψουν ή να τους σκοτώσουν για ένα σακίδιο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This