Έγινε μητέρα η Ελένη Χρονοπούλου που είχε καταγγείλει τον Γεωργούλη

Must Read

Το πρώτο της παιδί, ένα αγοράκι ονόματι Μάριο, έφερε στον κόσμο το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Ελένη Χρονοπούλου, γνωστή για την καταγγελία που έκανε το 2020 κατά του τότε ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Γεωργούλη.

  • Απο τη Βίβιαν Μπενέκου

Η Ελένη Χρονοπούλου έγινε μητέρα σε μια περίοδο που η επικαιρότητα των Βρυξελλών έχει βουίξει από την άσκηση δίωξης για την καταγγελία της στον ηθοποιό, τον πρώην πλέον ευρωβουλευτή Γεωργούλη.

Προ ημερών ανακοινώθηκε ότι η Εισαγγελία Βρυξελλών άσκησε ποινική δίωξη για βιασμό και σωματική βλάβη σε βάρος του πρώην ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, είδηση που διέψευσε ο ίδιος λίγα εικοσιτετράωρα αργότερα. Ομως, έτσι κι αλλιώς η καταγγελία του 2020 που είχε κάνει η Ελένη Χρονοπούλου, τότε νομική σύμβουλος στην Κομισιόν και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, για σωματική κακοποίηση και βιασμό, υφίσταται. Πολλά είχαν ειπωθεί εκατέρωθεν εκείνη την περίοδο, με το σημαντικότερο ότι η δικηγόρος Χρονοπούλου διατηρούσε δεσμό με τον ηθοποιό και στη διάρκεια αυτής της σχέσης συνέβησαν τα γεγονότα.

Οπως είχε πει η ίδια τότε, η καταγγελία «έγινε την επόμενη μέρα του συμβάντος», με την προσκόμιση των απαραίτητων στοιχείων, ιατροδικαστικές εκθέσεις κ.ά. Σύμφωνα με την ίδια, τέσσερις μήνες μετά, τον Μάιο του 2020, η καταγγέλλουσα αισθάνθηκε έτοιμη να δώσει και το όνομα του θύτη στις βελγικές Αρχές, οι οποίες είναι οι μόνες αρμόδιες για τον χειρισμό της υπόθεσης, όπως είχε τονίσει. Είχε προσθέσει ότι «η δημοσιοποίηση του γεγονότος τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή έγινε μετά το επίσημο αίτημα των βελγικών Αρχών για άρση ασυλίας του ευρωβουλευτή, έπειτα από ενδελεχή εξέταση της υπόθεσης», συμπληρώνοντας ότι η διαρροή του ονόματός της έγινε χωρίς τη δική της συναίνεση.

Ο πρώην ευρωβουλευτής είχε αρνηθεί την κατηγορία, ωστόσο η υπόθεση είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις, με τον ΣΥΡΙΖΑ να διαγράφει τον τότε ευρωβουλευτή του, τον Απρίλιο του 2023. Φαίνεται, όμως, ότι η Ελένη ξεπέρασε αυτό το άσχημο κεφάλαιο της ζωής της, παντρεύτηκε και μόλις προχθές έγινε μητέρα. «Ο Mario άρχισε το ταξίδι της ζωής του και εμείς έχουμε μείνει σαν χαζοί να τον κοιτάμε και να νιώθουμε όλα τα συναισθήματα του κόσμου από την αρχή. Καλώς ήρθες, φανταστικέ μας τύπε. Ανυπομονούμε για όλα όσα θα ζήσουμε και θα μάθουμε παρέα. Θα είμαστε για πάντα το σπίτι σου» αναφέρει σε ανάρτησή της στα social media η Ελένη Χρονοπούλου, που κάθε άλλο παρά με τη μήνυση ασχολείται. Τα δύσκολα πέφτουν τώρα στον Αλέξη Γεωργούλη.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This