Στην υγεία των κορόιδων! Ο Ερντογάν έβαλε εισιτήριο 20 ευρώ για τους τουρίστες στην Μονή της Χώρας

Tο... καλό κλίμα που διατυμπανίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Must Read

Μια ακόμη επιτυχία για την διπλωματία του Μαξίμου και την εμμονή στον ελληνοτουρκικό διάλογο άνευ όρων και κόκκινων γραμμών. Η υποχωρητικότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη και η δουλικότητα του υπουργείου Εξωτερικών απέναντι στον σουλτάνο της Τουρκίας αποδίδει καρπούς. Για τον Ερντογάν!

Στην υγεία των κορόιδων ο Τούρκος πρόεδρος θα λαμβάνει 20 ευρώ από κάθε τουρίστα που επισκέπτεται την Μονή της Χώρας. Όπως αποκάλυψε ο υπουργός Πολιτισμού της γείτονος, Νούρι Ερσί, από τις τις 19 Αυγούστου οι ξένοι επισκέπτες θα κατβάλλουν το χαράτσι, στα πρότυπα της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη.

Το βυζαντινό μνημείο, το οποίο μετατράπηκε σε τζαμί (Kariye) τον περασμένο Μάιο, θα έχει πλέον εισιτήριο στην είσοδο ενώ θα είναι ανοιχτό μόνο για θρησκευτικούς λόγους. Αυτό αφορά σε ντόπιους και ξένους τις Παρασκευές (μουσουλμανική προσευχή).

Από τις 6 Μαΐου ο χριστιανικός ναός με τα μοναδικά ψηφιδωτά λειτουργεί ως τζαμί με απόφαση του Ερντογάν αψηφώντας το… καλό κλίμα που διατυμπανίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι υπουργοί του. Υπενθυμίζεται ότι η Μονή της Χώρας από το 1958 λειτουργούσε ως μουσείο.

Πηγή φωτό: Wikipedia

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This