Ολυμπιακοί Αγώνες: Χάλκινο μετάλλιο για τον Θοδωρή Τσελίδη στο τζούντο

Must Read

Το πρώτο μετάλλιο της Ελλάδας ήρθε από το τζούντο. Στα «-90 κιλά» νίκησε τον Ισπανό Τριστάνι Μοσεκβίλι στον αγώνα για την 3η θέση.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν καλύτερος, ξεκίνησε επιθετικά και δικαιώθηκε…

Αθλητής χαμηλών τόνων κέρδισε το χειροκρότημα των θεατών, όταν αμέσως μετά την επιτυχία του πήγε να παρηγορήσει τον αντίπαλο του.




Ο 27χρονος τζουντόκα έχει ποντιακή καταγωγή. Γεννήθηκε στην Οσετία πριν 27 χρόνια (5 Αυγούστου 1996), είχε κάποιες διακρίσεις στη Ρωσία πριν επαναπατριστεί στην Ελλάδα. Έχει ποντιακή καταγωγή αφού και στη Ρωσία και τη Γεωργία τον ήξεραν ως Τζελίδι. Στην Ελλλάδα ήρθε το 2018.

Κι ο αντίπαλος του είχε καταγωγή από τη Γεωργία. Ο Τριστάνι Μοσακσβίλι είναι 26 χρόνων και το 2020 αποφάσισε να πάρει την ισπανική υπηκοότητα.

«Είναι η ωραιότερη μέρα της ζωής μου. Περίμενα πως και πως αυτό το μετάλλιο» είπε μετά τη νίκη του και λίγο πριν ανέβει στο βάθρο των νικητών που στο τζούντο είναι όχι τρεις, αλλά τέσσερις, οι δύο νικητές των τελικών του ρεπεσάζ παίρνουν το χάλκινο μετάλλιο.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This