Ανατριχιαστική υπόθεση φόνου βρέφους τριών μηνών στην Κύπρο – Συνελήφθη ο Πακιστανός πατέρας, διέφυγε στην Ελλάδα η μάνα!

Γροθιά στο στομάχι: Σημάδια σοβαρής παραμέλησης και υποσιτισμού – Το αγγελούδι είχε δαγκώματα από ζωύφια σε όλο του το κορμάκι

Must Read

Με τον χειρότερο τρόπο «έσβησε» ένα αγγελούδι τριών μηνών στην Κύπρο, προκαλώντας ανατριχίλα σε όλο το νησί. Οι λεπτομέρειες της ανείπωτης τραγωδίας, την οποία η κυπριακή αστυνομία ερευνά ως υπόθεση φόνου, είναι πραγματικά σοκαριστικές…

Την περασμένη Κυριακή το τριών μηνών κοριτσάκι που έμενε στη Λακατάμια της Λευκωσίας, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο και χωρίς τις αισθήσεις του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Εκεί οι γιατροί προσπάθησαν να το επαναφέρουν, αλλά δυστυχώς ήταν αργά.

Αυτό που διαπίστωσαν σοκαρισμένοι ωστόσο, ήταν ότι έφερε σημάδια σοβαρής παραμέλησης και άμεσα κάλεσαν την αστυνομία.

Όπως επιβεβαίωσε και η νεκροτομή, το αγγελούδι είχε δαγκωματιές σε όλο του το σώμα από έντομα, ήταν σοβαρά υποσιτισμένο και λιποβαρές.

«Το βρέφος ήταν σε πολύ κακή κατάσταση, λιποβαρές, δεν τρεφόταν σωστά. Η πάνα που φορούσε δεν ήταν αλλαγμένη για μέρες με αποτέλεσμα το σώμα του κοριτσιού να έχει τα ανάλογα σημάδια. Το σωματάκι του ήταν γεμάτο από δαγκώματα τόσο στο κεφάλι όσο και στα πόδια και τα χέρια, πιθανότατα από διάφορα ζωύφια», αναφέρεται σχετικά.

Οι Αρχές συνέλαβαν και κρατούν τον 23χρονο πατέρα του βρέφους, ο οποίος είναι Πακιστανός και εισήλθε παράνομα στην Κύπρο, ενώ διαπιστώθηκε ότι δεν είχε δηλωθεί καν η γέννηση του μωρού.

Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι σχετικές με ανθρωποκτονία, πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης, καθώς και της έκθεσης παιδιού και παράλειψης καθήκοντος αρχηγού οικογένειας.

Όσο για τη μητέρα;

Λίγες ώρες πριν μεταφερθεί το βρέφος στο νοσοκομείο η 21χρονη «το έσκασε» στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη, λέγοντας στον σύντροφό της ότι πήγαινε εκεί για να βρει δουλειά!

Έχει εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης εναντίον της για ανθρωποκτονία, ενώ οι Αρχές Ελλάδας και Κύπρου βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή.

Οι εικόνες που μετέδωσε το SigmaLive από την τρώγλη πέντε δωματίων που έμενε το τριών μηνών αγγελούδι, μαζί με τους γονείς του, αλλά και άλλους αλλοδαπούς, προκαλούν ανατριχίλα, θλίψη και οργή:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This